ReckyRey
Doğasever
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Bu jossy i nasıl arayacağız
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Bu jossy i nasıl arayacağız
LSŞSKSŞSKSPSLSPSKAİAPALAPLQWPTelefonla
Yeni gelecek guncellemeden bir fotoğraf mı bu?
EvetYeni gelecek guncellemeden bir fotoğraf mı bu?
Tarih verilmedi, tahminen Ekim sonu gibi.güncelleme ne zaman gelir
E-posta adresinizi onaylamanız gerekiyor burdan yardım edilmesi çok zor.REHBERİNİ NERDEN BULABİLİRİM DISCORDA GİREMİYORUM E POSTA ONAYLAMADA SORUN YAŞIYORUM MSJ ATAMIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN KİMSEYE ULAŞAMIYORUM
NASIL YARDIM ALABİLİRİM DISCORDDAN YARDIM ALMAM LAZIM GİREMİYORUM DİSCORDAE-posta adresinizi onaylamanız gerekiyor burdan yardım edilmesi çok zor.
Sitemizde yayınlanan Being A DIK rehberine gitmek için tıklayın.NASIL YARDIM ALABİLİRİM DISCORDDAN YARDIM ALMAM LAZIM GİREMİYORUM DİSCORDA
Ekimin ortası veya sonu Gelirgüncelleme ekim ayında gelir mi
oyunu nasıl indircem güncellemem gerekiyo oyunu ama nasıl yapacaığımı bilmiyorumBildiğiniz sevdiğiniz badik birşey yazmaya gerek bile yok
Eskisini silip yenisini Yükleyeceksin Konuda İndirme Linkleri Mevcutoyunu nasıl indircem güncellemem gerekiyo oyunu ama nasıl yapacaığımı bilmiyorum
teşekkür ederim ama her linki denedim başka bir sayfaya atıyor hepEskisini silip yenisini Yükleyeceksin Konuda İndirme Linkleri Mevcut
patch yüklicem bu arada eskisini silmem lazım mıEskisini silip yenisini Yükleyeceksin Konuda İndirme Linkleri Mevcut
İndirmen gereken Sayfaya Atıyor Hala Sorun Yaşıyorsan discord sunucusuna Gelebilirsin Discord sunucusuna katılmak için tıklateşekkür ederim ama her linki denedim başka bir sayfaya atıyor hep