Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Escobar1945_

Escobar1945_

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
İşte bu kayıt dosyaları anlamında oyunu indirdim sonra ilk altı bölümlük kayıt dosyasını da bunu rar dan çıkarıp oraya atacağız değil mi

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0₺
İşte bu kayıt dosyaları anlamında oyunu indirdim sonra ilk altı bölümlük kayıt dosyasını da bunu rar dan çıkarıp oraya atacağız değil mi
Evet kayıt dosyanız uyumluysa aşağıdaki konuma kurabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• unknown_1655826495704.png
    unknown_1655826495704.png
    57.7 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Escobar1945_

Escobar1945_

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bunu gördüm zaten dediğiniz gibi yaptım da olmadı sil baştan oynucaz gibi dkdk

B

Bilaldrms0

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Indirdikten sonra ayrıştırma paketi oluşturulmadi diyor lütfen yardım edin

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0₺
Indirdikten sonra ayrıştırma paketi oluşturulmadi diyor lütfen yardım edin
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.

Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.

W

wukong123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
3. sezon için gereken dosyayı indirdim ve kayıt dosyasını da indirdim aoc diye bir dosyadan bahsediyorsunuz ama c diskimde öyle bir şey yok?

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0₺
Being a DIK'in ara sürümünde önceki sürümden kayıt dosyası kullanmanız zorunlu oyuna başlamak için. Oyunu başlattığınzda aktarma bölümü boşsa kaydınız yok veya yanlış yerde demektir.

PC'de "BeingADIKSeason2Transfer1366998845" dosyası "C:\AOC" içinde.
Android'de ise "Android\Data\RenPy\Persistent" içinde olmalı. Gereken kayıt dosyası için; İndir

Üst Alt