Son Konular
A.O.A Academy, University of Problems oyunlarına bakabilirsin.buna benzer tavsiye edebileceğiniz bir oyun var mı? Mükemmeldi.
Okul temalı mı arıyorsunuz?buna benzer tavsiye edebileceğiniz bir oyun var mı? Mükemmeldi.
evetOkul temalı mı arıyorsunuz?
A.O.A Academy, Lancaster boarding house oyunlarına bakabilirsin.
lancaster boarding i bitirdim , aoa academy i deneyeceğim teşekkür ederim.A.O.A Academy, Lancaster boarding house oyunlarına bakabilirsin.
A..O.A Academy, No More Secrets bu oyunlara bakabilirsiniz.
Tamam, çok teşekkür ederim.A..O.A Academy, No More Secrets bu oyunlara bakabilirsiniz.
Rica ederim iyi oyunlar.Tamam, çok teşekkür ederim.
The best days of our lives öneririm biraz kısa ama seveceğini umduğum bir oyun. Ayrıca university the problems de denemelisin.lancaster boarding i bitirdim , aoa academy i deneyeceğim teşekkür ederim.
University the problems i oynadım, keyif aldım ama biraz kısa geldi bana. Onun dışında güzel oyun.The best days of our lives öneririm biraz kısa ama seveceğini umduğum bir oyun. Ayrıca university the problems de denemelisin.
Android 10 ve üstü cihazlarda bu erişimi istemek zorunda kalıyoruz çünkü yeni sistem güncellenmesi böyle çalışıyor. Kayıt dosyalarınızı kaydedebilmek için böyle bir izine ihtiyacımız var.Oyun neden tüm dosyalara erişme izni istiyor sorun teşkil etmiyor mu ?
Google, android 10 üzeri tüm cihazlarda klasörlere erişim kısıtlaması getirdiği için bu izni vermeniz gerekiyor. Vermezseniz oyunlarda kayıt alamazsınız.Oyun neden tüm dosyalara erişme izni istiyor sorun teşkil etmiyor mu ?
Teşekkürler hile menüsünü nasıl açabilirim peki ?Google, android 10 üzeri tüm cihazlarda klasörlere erişim kısıtlaması getirdiği için bu izni vermeniz gerekiyor. Vermezseniz oyunlarda kayıt alamazsınız.
Oyun içinde sağ altta hile menüsü mevcut.Teşekkürler hile menüsünü nasıl açabilirim peki ?
Ana oyun 1-8 olanı indireceksiniz ilk. Sonra ilk 8 bölümü bitirdikten sonra interlude yani sezon öncesi bölümünü indirip oynayacaksınız.ben yeni çıkan sezonla birlikte tüm bölümleri indirmek istiyorum nerden indirmem lazım yardımcı olurmusunuz?
Rar dosyasından mı bahsediyorsunuz? Eğer rar dosyası şifreliyse oyunu eksik indirmişsinizdir. Rar dosyalarında şifre yok.Oyun arşivi şifreli şifre ne acaba