Son Konular
Evet kayıt dosyanız uyumluysa aşağıdaki konuma kurabilirsiniz.İşte bu kayıt dosyaları anlamında oyunu indirdim sonra ilk altı bölümlük kayıt dosyasını da bunu rar dan çıkarıp oraya atacağız değil mi
Cihazınızda yeterli yer olmayabilir. En az 15gb boş yeriniz olduğundan emin olun.Indirdikten sonra ayrıştırma paketi oluşturulmadi diyor lütfen yardım edin
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Indirdikten sonra ayrıştırma paketi oluşturulmadi diyor lütfen yardım edin
9. Bölüm ne zamana gelir?
Net bir tarih paylaşılmadı. Tahminen yıl sonu düşünülüyor.9. Bölüm ne zamana gelir?
Bende 100 GB boş yer var nerede sıkıntı oldu çözemedim dediğin gibi yapmama rağmenCihazınızda yeterli yer olmayabilir. En az 15gb boş yeriniz olduğundan emin olun.
O zaman oyun eksik inmiş olabilir. Tekrar indirip deneyiniz. Yine olmazsa Google play üzerinden SAI apk uygulamasını indirip onun üzerinden kurmayı deneyin.Bende 100 GB boş yer var nerede sıkıntı oldu çözemedim dediğin gibi yapmama rağmen
Birden fazla kez kurmaya çalıştıysanız sistem hata veriyor olabilir. Telefonu aç kapa yapıp tekrardan deneyiniz.Bende 100 GB boş yer var nerede sıkıntı oldu çözemedim dediğin gibi yapmama rağmen
Sezon öncesi bölümünde aoc dosyası yok sadece exe dosyası var.3. sezon için gereken dosyayı indirdim ve kayıt dosyasını da indirdim aoc diye bir dosyadan bahsediyorsunuz ama c diskimde öyle bir şey yok?
Rica ederim iyi oyunlar.tamam hallettim teşekkür ederim
Aa çok zahmetli iş ne gerek var baya uzun olacak ama biter hwrhaldeO zaman oyun eksik inmiş olabilir. Tekrar indirip deneyiniz. Yine olmazsa Google play üzerinden SAI apk uygulamasını indirip onun üzerinden kurmayı deneyin.
Tekrar indirdiğinizde yine kurulmuyorsa onu deneyin.Aa çok zahmetli iş ne gerek var baya uzun olacak ama biter hwrhalde