Lunael
Yetkili
qweewqqwe ilk olarak ana oyun 1-8 yazanı indirip oynayacaksın. Sonra da sezon öncesi yazanı indirip oynayacaksın.
Son Konular
çok teşekkür ederimqweewqqwe ilk olarak ana oyun 1-8 yazanı indirip oynayacaksın. Sonra da sezon öncesi yazanı indirip oynayacaksın.
Rica ederim, iyi oyunlar.çok teşekkür ederim
Bu pek de iyi bişi değil ama, önceki sezonun kayıtlarına direkt olarak ulaşamamak sıkıntılı bir durum. Sezon arası bölümde, sadece 1 save i yeri sürüme taşıyordun. Ayrıca yeniden oynamaya başlayıp, yeni gelecek sürümün tamamını oynamak istesen onu da yapamıyorsun.Sezon öncesi bölüm yapımcının oyunu bölebilmesi için yapıldı.
Sadece son bölümü oynamak istiyorsanız, sadece 7.ve 8. bölümü indirmeniz daha iyi olur. Hızlı bir şekilde 7'yi atlayıp 8'e geçersiniz.Merhaba 7. bölüme kadar oynamıştım devam etmek istiyorum 8. bölüm acaba bu mümkün mü 8. bölümü kadar geldiğim hesabı hatırlamıyorum,sadece son 2 bölümün olduğu bir şeye ulaştım eğer çalışıyorsa direk ordan başlayacağım
Kayıt dosyalarının hesaba kaydolması gibi bir şey malesef yok. Oyun size başka eski bölümlerde yaptığınız tercihleri soracak bu sayede eski tercihlerinizi geri yapabileceksiniz.bunun için herhangi bir save dosyası indirmem gerekli mi yoksa direk bu hesabımla 7 yi hızlı hızlı geçebilir miyim
Oyun silinince kayıt dosyalarınız silinmez. Tekrar yükleyip devam edebilirsiniz.arkadaşlar yanlışlıkla oyunu sildim ama save dosyaları duruyor tekrar yükleyince save dosyaları ile eski oyunumu kaldığı yerden oynama şansım var mı?
save dosyalarını nereye atıcaz pekiOyun silinince kayıt dosyalarınız silinmez. Tekrar yükleyip devam edebilirsiniz.
Eğer herhangi bir konum değiştirmediyseniz oyunu yükleyince direkt olarak gözükür.save dosyalarını nereye atıcaz peki
Sezon öncesi bölümü 3.sezon gelmeden önceki hazırlık bölümü demek oluyor. Hem geçmişte geçiyor hem de kısa sürüyor.Oyun git gide güzelleşiyor özellikle isabella sahneleri,3. sezonun olayını anlamadım ama sadece indirdim ama oynamadım sezon öncesi derken daha mı kısa ne oluyor yani?
Net bir tarih yok. Ama tahmini olarak kasım ayında gelebilir.3. sezon ne zaman gelir tarihi belli mi?
Oyunda Quinn ilerlemesi var ve sahnelerde mevcut.Oyunda Quinn ilerlemesi varmı
En son oynadığın bölümden sonra 2 bölüm geldi ve 8. bölüm 2. sezon finali olarak geçiyorBu oyun ne olmuş böyle sürüm olarak en son 6. Bölüme kadar oynadım ondan sonra oynamadım bir sürü kayıt dosyası sürüm gelmiş