Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0₺
qweewqqwe ilk olarak ana oyun 1-8 yazanı indirip oynayacaksın. Sonra da sezon öncesi yazanı indirip oynayacaksın.

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6₺
Bu arada keşke hafızamı kaybetsem tekrar ilk defa oynuyormuş gibi olsam.
Sezon öncesi bölüm yapımcının oyunu bölebilmesi için yapıldı.
Bu pek de iyi bişi değil ama, önceki sezonun kayıtlarına direkt olarak ulaşamamak sıkıntılı bir durum. Sezon arası bölümde, sadece 1 save i yeri sürüme taşıyordun. Ayrıca yeniden oynamaya başlayıp, yeni gelecek sürümün tamamını oynamak istesen onu da yapamıyorsun.

W

wukong123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhaba 7. bölüme kadar oynamıştım devam etmek istiyorum 8. bölüm acaba bu mümkün mü 8. bölümü kadar geldiğim hesabı hatırlamıyorum,sadece son 2 bölümün olduğu bir şeye ulaştım eğer çalışıyorsa direk ordan başlayacağım

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0₺
Merhaba 7. bölüme kadar oynamıştım devam etmek istiyorum 8. bölüm acaba bu mümkün mü 8. bölümü kadar geldiğim hesabı hatırlamıyorum,sadece son 2 bölümün olduğu bir şeye ulaştım eğer çalışıyorsa direk ordan başlayacağım
Sadece son bölümü oynamak istiyorsanız, sadece 7.ve 8. bölümü indirmeniz daha iyi olur. Hızlı bir şekilde 7'yi atlayıp 8'e geçersiniz.

W

wukong123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
bunun için herhangi bir save dosyası indirmem gerekli mi yoksa direk bu hesabımla 7 yi hızlı hızlı geçebilir miyim

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0₺
bunun için herhangi bir save dosyası indirmem gerekli mi yoksa direk bu hesabımla 7 yi hızlı hızlı geçebilir miyim
Kayıt dosyalarının hesaba kaydolması gibi bir şey malesef yok. Oyun size başka eski bölümlerde yaptığınız tercihleri soracak bu sayede eski tercihlerinizi geri yapabileceksiniz.

D

dogualp24

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
arkadaşlar yanlışlıkla oyunu sildim ama save dosyaları duruyor tekrar yükleyince save dosyaları ile eski oyunumu kaldığı yerden oynama şansım var mı?

W

wukong123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun git gide güzelleşiyor özellikle isabella sahneleri,3. sezonun olayını anlamadım ama sadece indirdim ama oynamadım sezon öncesi derken daha mı kısa ne oluyor yani?

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0₺
Oyun git gide güzelleşiyor özellikle isabella sahneleri,3. sezonun olayını anlamadım ama sadece indirdim ama oynamadım sezon öncesi derken daha mı kısa ne oluyor yani?
Sezon öncesi bölümü 3.sezon gelmeden önceki hazırlık bölümü demek oluyor. Hem geçmişte geçiyor hem de kısa sürüyor.

Escobar1945_

Escobar1945_

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bu oyun ne olmuş böyle sürüm olarak en son 6. Bölüme kadar oynadım ondan sonra oynamadım bir sürü kayıt dosyası sürüm gelmiş

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1₺
Bu oyun ne olmuş böyle sürüm olarak en son 6. Bölüme kadar oynadım ondan sonra oynamadım bir sürü kayıt dosyası sürüm gelmiş
En son oynadığın bölümden sonra 2 bölüm geldi ve 8. bölüm 2. sezon finali olarak geçiyor
Yapımcı 3. sezon öncesi bir ara bölüm yayınladı (interlude) ve bu ara bölümü oynamak için sezon finaline kadar gelmen gerekiyor. Sonra kayıt dosyalarını bu ara bölüme atman gerekiyor ki oyunu oynayabilmen için
Soracağın başka bir şey varsa yardımcı olurum ya da adminler cevap verir zaten

Üst Alt