Son Konular
Evet ama ara bölümü oynamak için 2. sezondaki kayıtlarını aktarman lazımAra bölüm için Forumda bulunan linki indirmemiz yeterli mi oyuna başlamak için
Nerden aktarıyoruz bir bilgin var mıEvet ama ara bölümü oynamak için 2. sezondaki kayıtlarını aktarman lazım
Aynı hata bende de var bir bilgisi olan yok sanırımI'm sorry, but an uncaught exception occurred.
Compiling ATL code at game/scripts/base/screens.rpy:590
File "renpy/common/00dev.rpy", line 1243, in <module>
File "renpy/common/00dev.rpy", line 36, in WebLogin
ConnectionError: HTTPSConnectionPool(host='api.adultoyunceviri.com', port=443): Max retries exceeded with url: /port.php (Caused by NewConnectionError('<urllib3.connection.VerifiedHTTPSConnection object at 0x0000000011771d90>: Failed to establish a new connection: [Errno 10060] Ba\xf0lan\xfdlan uygun olarak belli bir s\xfcre i\xe7inde yan\xfdt vermedi\xf0inden veya kurulan\r\nba\xf0lant\xfd ba\xf0lan\xfdlan ana bilgisayar yan\xfdt vermedi\xf0inden bir ba\xf0lant\xfd kurulamad',))
-- Full Traceback ------------------------------------------------------------
Full traceback:
File "renpy/bootstrap.py", line 331, in bootstrap
File "renpy/main.py", line 347, in main
File "renpy/main.py", line 71, in run
File "renpy/execution.py", line 495, in run_context
File "renpy/common/00start.rpyc", line 233, in script call
File "renpy/common/00dev.rpyc", line 1243, in script
File "renpy/common/00start.rpyc", line 233, in script call
File "renpy/common/00dev.rpyc", line 1243, in script
File "renpy/ast.py", line 456, in execute
File "renpy/python.py", line 1143, in py_exec_bytecode
File "renpy/common/00dev.rpy", line 1243, in <module>
File "renpy/common/00dev.rpy", line 36, in WebLogin
File "/home/tom/ab/renpy-build/tmp/install.linux-x86_64/lib/python2.7/site-packages/requests/api.py", line 116, in post
File "/home/tom/ab/renpy-build/tmp/install.linux-x86_64/lib/python2.7/site-packages/requests/api.py", line 60, in request
File "/home/tom/ab/renpy-build/tmp/install.linux-x86_64/lib/python2.7/site-packages/requests/sessions.py", line 524, in request
File "/home/tom/ab/renpy-build/tmp/install.linux-x86_64/lib/python2.7/site-packages/requests/sessions.py", line 637, in send
File "/home/tom/ab/renpy-build/tmp/install.linux-x86_64/lib/python2.7/site-packages/requests/adapters.py", line 516, in send
ConnectionError: HTTPSConnectionPool(host='api.adultoyunceviri.com', port=443): Max retries exceeded with url: /port.php (Caused by NewConnectionError('<urllib3.connection.VerifiedHTTPSConnection object at 0x0000000011771d90>: Failed to establish a new connection: [Errno 10060] Ba\xf0lan\xfdlan uygun olarak belli bir s\xfcre i\xe7inde yan\xfdt vermedi\xf0inden veya kurulan\r\nba\xf0lant\xfd ba\xf0lan\xfdlan ana bilgisayar yan\xfdt vermedi\xf0inden bir ba\xf0lant\xfd kurulamad',))
Windows-10-10.0.19041
Ren'Py 7.4.10.2178
Being a DIK 0.0.1
Sun Mar 27 19:48:00 2022
Böyle bir hata ile karşılaşıyorum yardımcı olabilir misiniz?
kullanıcı parola kısmı girişe bastıktan sonra hata alıyorum.
Bro ben 2. sezonun sonunda kayıt edip kayıtları ara bölüme aktardım ve olduama bu işlemi de yapman lazım ki işe yarasın bu dosyayı ara bölüm klasörüne attıktan , sonra 2. sezon sonunda kayıt almaya çalışırsan karşına kayıtları aktarma bolumu çıkıyor bu şekilde yaparsan halledersinNerden aktarıyoruz bir bilgin var mı
TeşekkürlerBro ben 2. sezonun sonunda kayıt edip kayıtları ara bölüme aktardım ve olduama bu işlemi de yapman lazım ki işe yarasın bu dosyayı ara bölüm klasörüne attıktan , sonra 2. sezon sonunda kayıt almaya çalışırsan karşına kayıtları aktarma bolumu çıkıyor bu şekilde yaparsan halledersin
Ekli dosyayı görüntüle 10145
Böyle bir hata ile karşılaşıyorum yardımcı olabilir misiniz?
kullanıcı parola kısmı girişe bastıktan sonra hata alıyorum.
İnternet bağlantınızda sorun var.Aynı hata bende de var bir bilgisi olan yok sanırım
Oyunda bir sıkıntı yok siz bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz veya beceremiyorsunuz.arasezonu oynayamıcaz herhalde 3 gündür çare bulamadım sildim
Nasıl açılmıyor attığınız hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız?Hocam ikisinide attim oyun hala acilmiyor
Yok tüm talimatları yapmama rağmen ara sezon da bölümler gözükmüyorumarım çözümü bulunur
Bu mesajdakileri yaptığınız zaman sorunun çözülmesi lazım oyunda bir sorun yok aksi halde siz bir şeyleri yanlış yapıyorsunuzdur.Öncelikle 2.sezonun final bölümüne ait bir kayıt dosyası bulmalısın. Bu kayıt dosyasını forumumuzda ve discord sunucumuzda paylaştık. Kayıt dosyasını bulduktan sonra transfer dosyasını indirmelisin. (Konunun ilk sayfasında yer alıyor) Transfer dosyasını indirince ;
PC'de "BeingADIKSeason2Transfer1366998845" dosyası "C:\AOC" içinde.
Android'de ise "Android\Data\RenPy\Persistent" içinde olmalı.
valla yanlış yapmıyoruz hocam eşek miyiz kaç kişi aynı şeyden yakınıyor pc de yazanı yapıyoruz oluyor mobilde olmuyorBu mesajdakileri yaptığınız zaman sorunun çözülmesi lazım oyunda bir sorun yok aksi halde siz bir şeyleri yanlış yapıyorsunuzdur.
Ekranı parmağınızla yukarı kaydırın hile menüsü gelecektir.arkadaşlar hile 5 sezondan sonra sağ alta gözükmüyor normalde gözükmesi lazımdı 7 sezondayım daha yok hile bozuldu mu noldu masif dik oldum kaldım cevap için teşekkürler şimdiden
Kaç kişi değil sadece birkaç kişi yapamamış eğer dediğiniz gibi oyun hatalı olsaydı öyle bırakmazdık ve tüm yorumlarda hata alıyoruz mesajı olurdu.valla yanlış yapmıyoruz hocam eşek miyiz kaç kişi aynı şeyden yakınıyor pc de yazanı yapıyoruz oluyor mobilde olmuyor
Bro asıl android daha kolay tek seferde yaptımvalla yanlış yapmıyoruz hocam eşek miyiz kaç kişi aynı şeyden yakınıyor pc de yazanı yapıyoruz oluyor mobilde olmuyor
Net bir tarih yok.Yeni sezon nezaman cikacak acaba bilgi varmi??