Son Konular
Ben de aynı bu durumdan muzdaripim ama ilgilenen yokAPK olarak 4 ayrı yerdende oyunu indirdim hepsinde de paket ayrıştırma sorunu dedi
lisamona99 Yeniden indirin sorun düzeltildi.APK olarak 4 ayrı yerdende oyunu indirdim hepsinde de paket ayrıştırma sorunu dedi
İnmiyor diye bir şey yok sadece kurulumda hata alabilirsiniz onun içinde daha fazla alana ihtiyacınız var.Hocam sadece son 2 bölümü içeren dosya androide inmiyor cihazda 10gb boş alan var bi kontrol eder misiniz
Etkilemiyor diye biliyorum.Sezon öncesi bölümün ana hikayeye bir etkisi olacak mı acaba ana hikayeye bir etkisi yoksa eğer oynayacağım da cevaplarsanız sevinirim![]()
Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız?kurma kısmında sorun yaşıyorum indirmek dışında ne yapmamız lazım
Oyunu başlattığınzda aktarma bölümü boşsa kaydınız yok veya yanlış yerde demektir.2. sezonun sonunda save almistim neden gozukmuyor ara bolumde
Cloud dosyasını indirmiştim kurulmadı ama sonra medifaire dosyasını indirdim oldu sorun yok teşekkürler hocamAldığınız hatanın ekran görüntüsünü at