Son Konular
Being a DIK direkt 6. Bölümden başlayan android için kayıt dosyası, ama eğer bilgisayar ise yinede deneyin belki çalışır.Yardim edecek bir kisi yok mu arkadaslar? Lutfen
Pc deyim arkadasim. Bunu nereye atacam? hangi konuma atacam yani?Being a DIK direkt 6. Bölümden başlayan android için kayıt dosyası, ama eğer bilgisayar ise yinede deneyin belki çalışır.
Öncelikle indirdiğiniz dosyayı ZİP'ten çıkartın.Pc deyim arkadasim. Bunu nereye atacam? hangi konuma atacam yani?
Aynen dedigini yaptim simdi oyun direkt acilmiyorÖncelikle indirdiğiniz dosyayı ZİP'ten çıkartın.
- Bilgisayarınızda çalıştır komutunda %appdata% yazın.
- Sonrasında renpy klasörüne girin ve hangi oyunun kayıt dosyasını indirdiyseniz o klasöre girin ve rardan çıkarttığınız dosyaları oraya atın.
6.bölüm eski olduğundan ve yapımcı oyunun kodlarını sık sık değiştirdiği için 0.8.2 sürümünde eski saveler çalışmayabilir. Baştan başlamanız en sağlıklısı olur.Aynen dedigini yaptim simdi oyun direkt acilmiyor) baska bir yol varmi?
6.bölüm eski olduğundan ve yapımcı oyunun kodlarını sık sık değiştirdiği için 0.8.2 sürümünde eski saveler çalışmayabilir. Baştan başlamanız en sağlıklısı olur.
Rica ederim.Tesekkur ederim.
Defenderı tam zamanlı korumaya kapattığınıza emin olun kapattığınız zaman exe'yi açabilmeniz lazım.oyunu indirdiğimde direkt virüs tespit edildi diyor exe yi açamıyorum defender ı kapattığım zamanda da aynı şeyi söylüyor
Hayır henüz belli değil.9. Bölüm çıkış tarihi belirlendi mi?
1-8 olanı indirip ara bölüme geçebiliyoruz diye biliyorumBölüm 6'dan başlayan versiyonunu indirip bitirdikten sonra interlude'a geçebiliyomuyuz yoksa illa full olanı indirip bitirdikten sonramı interlude'a geçiyoruz ona göre son 2 bölümü indirip interlude'a geçicem
Son bölüme(8.bölüme) ait kayıt dosyanız olması gerekiyor.Bölüm 6'dan başlayan versiyonunu indirip bitirdikten sonra interlude'a geçebiliyomuyuz yoksa illa full olanı indirip bitirdikten sonramı interlude'a geçiyoruz ona göre son 2 bölümü indirip interlude'a geçicem
Evet ana oyun ilk 8 bölümü kapsıyor diğer ara bölüm ayrı olarak indiriliyor.Ana oyun 1-8 bölümler oyunun tamamını kapsıyor mu ilk kez indiriyorum da ?
Yeterli alanınız olmayabilir veya eksik indirmiş olabilirsiniz.apk yüklerken paketin ayrıştırılmasında sorun oluştu diyor. APK Sai ile deniyorum paketin ayrıştırılmasında bir istisna ile karşılaşıldı diyor ne yapmam lazım?