Son Konular
Ana Oyun yazan kısımdaki oyunların içinde 1.sezon Türkçe bir şekilde bulunuyor.merhabalar oyunun 1. sezonunun türkçesini nerede bulabilirim?
Yeterli alanınız yok, yer açmanız gerekiyor.Apk yı kurmaya çalışıyorum uygulama yüklenemedi diyor
Transfer dosyasını aktarmanız gerekiyor. Konunun ilk sayfasında nasıl aktaracağınız vs. anlatılıyor.İnterlude yi kurdum ama oyuna başlayamıyoorum yardım edermisiz
*herhangi bir yeni oyun oyuna başla seçeneği yok
Ana Oyun yani Tüm Bölümler yazan kısımdaki linkten indirin.Oyunu ilk defa oynicam hangi linkten başlim indirim bölüm öncesinden mi yoksa tam bölüm olanı mk
Yeterli alanınız olmayabilir.Oyunu indiriyorum sezon öncesi bölüm kuruluyor ama ilk 8 bölüm bi türlü kurulmuyor indirdiğim linkleri fln değiştirip yeniden indirdim ama açılmadı yinede
Ayrıca son 2 bölümün olduğu oyunun saveini sezon arası bölüme aktarabiliyormuyum çünkü hikaye istediğim gibi şekillensin istiyorum full oyunu bitirip silmiştim--SPOİLER--
arkadaşlar benim oynadığım son sürümde zoe geliyor ve oyun bitiyordu sezon arası bölümünde direk zoe ile oynuyormuşuz benim oynadığım sürümün ilerisi varmı yoksa hiç bağlanmıyormu zoe ve ana karakterin hikâyesi ona göre oynayacağım
''Being A DIK: Interlude'' bir bağımsız kısa bir ara bölüm yani bir ''Spin-Off'' bölümü olarak karşımıza çıkıyor. ''Zoey'' ayrıldıktan sonra ki yaşadığı olaylara değiniyor. Tabi ki bir de kayıt dosyalarımızı test etmemizi sağlayan bir ara bölümde oldu. Başarılı bir şekilde 3.Sezona kayıt dosyalarıyla birlikte geçiş yapabiliyoruz. Ancak günümüz de geçen olaylara biraz daha değinilse güzel olacaktı. Özellikle çoklu mod seçiminin çalıştığını anlamızı sağlayabilirdi. Sanırım bu 3.Sezona kaldı, ''Sage'' öfkeli bir şekilde kapıya vurması ''Jill'' veya başka karakteri seçtik diye mi bu tepkiyi gösteriyor anlamadım. Ancak ''Sage'' seçenlerde de böyle bir sahne görülüyorsa yaptığımız seçimlerle alakası olmayabilir. Yoksa eski erkek arkadaşı ''Chad'' durumuna düştüğümüz bir an olacaktır.![]()
Öncelikle 2.sezonun final bölümüne ait bir kayıt dosyası bulmalısın. Bu kayıt dosyasını forumumuzda ve discord sunucumuzda paylaştık. Kayıt dosyasını bulduktan sonra transfer dosyasını indirmelisin. (Konunun ilk sayfasında yer alıyor) Transfer dosyasını indirince ;İnterlude bölümü indirdim ama kayıtlarım yok nasıl kaldığım yerden devam edecem acaba
Hocam ikisinide attim oyun hala acilmiyorÖncelikle 2.sezonun final bölümüne ait bir kayıt dosyası bulmalısın. Bu kayıt dosyasını forumumuzda ve discord sunucumuzda paylaştık. Kayıt dosyasını bulduktan sonra transfer dosyasını indirmelisin. (Konunun ilk sayfasında yer alıyor) Transfer dosyasını indirince ;
PC'de "BeingADIKSeason2Transfer1366998845" dosyası "C:\AOC" içinde.
Android'de ise "Android\Data\RenPy\Persistent" içinde olmalı.