Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
N

Nephilim

Destekçi Plus
Kredi
0₺
Bende de öyle, animasyon kasmaya başladığı zaman bir iki sahne geriye sarıyorum düzeliyor. Ben 2 gün önce indirdim, eğer çok öncesinde indirmediysen boşuna indirme bence. Ram'ın az olmasından kaynaklı da olabilir. Wi-fi'yi kapatıp dene, az ramli bilgisayarda denemiştim kasma ortadan kalkmıştı.
Kasma yokta dediğim gibi 2 3 saniye sonra duruyor animasyonlar. Daha önce böyle bir sıkıntı yoktu yeni sürümde oldu. Başka oyunlarda sıkıntı olmuyor.

Sonofzeus

Sonofzeus

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Kasma yokta dediğim gibi 2 3 saniye sonra duruyor animasyonlar. Daha önce böyle bir sıkıntı yoktu yeni sürümde oldu. Başka oyunlarda sıkıntı olmuyor.
Ben bilgisayar sürümünü oynuyorum bende bir sıkıntı yok. Yeniden indirmek çözüm olabilir.

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6₺
Sage de Jill de çok samimi. Jill biraz daha masum kaldığı için, insanlar onu daha yakın görüyor, lakin Sage de çok sadık. Son bölümde yaşananlar Sage'nin ne kadar naif ve yardımsever olduğunun kanıtı. Benim fark ettiğim, Sage ile fazlaca sahne olduğu için, insanlar başka algılıyor, oysa ki Jill'den bir farkı yok.

M

Mitizuma

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
8. bölümde Luis in odaya cam için geldiği sahnede görevler kısmında Jade i ara diyor ama telefon rehberinde jade gözükmüyor bu sorunu yaşayan var mı

B

Beyhanbaba

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
O

olricc

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Defender exe dosyasını tamamen sildi. Karantinaya da almadığı için geri de getiremiyorum. aoc uzantılı ana oyun dosyası duruyor ama oyunu çalıştıracağım exe dosyası olmadığı için açamıyorum. Sadece exe dosyasını paylaşabilecek biri var mı?

O

olricc

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Özür dilerim. Gerek kalmadı. İndirme linkinde iki dosya ayrı ayrı yer alıyormuş zaten.

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
8. bölümde Luis in odaya cam için geldiği sahnede görevler kısmında Jade i ara diyor ama telefon rehberinde jade gözükmüyor bu sorunu yaşayan var mı
Değişkenler kısmından bunu değiştirince böyle bir sorun çıkabiliyor. Serbest dolaşıma girmeden önceki kayıt dosyanıza gidip Jade ile olan ilişkinizi hilelerden kapatıp o serbest dolaşımını yani ara dediği kısmı geçtikten sonra tekrar ilişkinizi yükseltebilirsiniz.

Üst Alt