Son yayınlanan linklerde sorun olmadığı söyleniyor ama android versiyonunu hiç oynamadım ne desem yalan olur.1 tb boş alanım ve 16 gb ramim var. yeniden indirirsem düzelirmi?
Son Konular
Son yayınlanan linklerde sorun olmadığı söyleniyor ama android versiyonunu hiç oynamadım ne desem yalan olur.1 tb boş alanım ve 16 gb ramim var. yeniden indirirsem düzelirmi?
Kasma yokta dediğim gibi 2 3 saniye sonra duruyor animasyonlar. Daha önce böyle bir sıkıntı yoktu yeni sürümde oldu. Başka oyunlarda sıkıntı olmuyor.Bende de öyle, animasyon kasmaya başladığı zaman bir iki sahne geriye sarıyorum düzeliyor. Ben 2 gün önce indirdim, eğer çok öncesinde indirmediysen boşuna indirme bence. Ram'ın az olmasından kaynaklı da olabilir. Wi-fi'yi kapatıp dene, az ramli bilgisayarda denemiştim kasma ortadan kalkmıştı.
Ben bilgisayar sürümünü oynuyorum bende bir sıkıntı yok. Yeniden indirmek çözüm olabilir.Kasma yokta dediğim gibi 2 3 saniye sonra duruyor animasyonlar. Daha önce böyle bir sıkıntı yoktu yeni sürümde oldu. Başka oyunlarda sıkıntı olmuyor.
Bende pc sürümünü oynuyorum. Tekrar indirdim şimdi bir sıkıntı yok. Teşekkür ederim herkese yardımları içinBen bilgisayar sürümünü oynuyorum bende bir sıkıntı yok. Yeniden indirmek çözüm olabilir.
Büyük ihtimal telefonla aramaktan bahsediyor. Rehberden Quinn'i bulup ara.Ekli dosyayı görüntüle 9432burada takılı kaldım kaç saattir ariyorum bu kadini halen bulamadim yardım edin nerede bu
Linki geçtikten sonra gelen 'bildirimlere izin ver' uyarısında izin vermeniz gerekiyor. İzin verdikten sonra indirme sitesine ulaşıyorsunuz.Linklerde hata var bir türlü geçemiyorum
Rica ederim, iyi oyunlar.Bende pc sürümünü oynuyorum. Tekrar indirdim şimdi bir sıkıntı yok. Teşekkür ederim herkese yardımları için![]()
PC sürümünü oynuyorsanız Z tuşuna basınız, Android sürümünü oynuyorsanız ekranı parmağınızla yukarı kaydırın hile menüsü açılacaktır.Hayır aslında yeni indirdim
PardonLinki geçtikten sonra gelen 'bildirimlere izin ver' uyarısında izin vermeniz gerekiyor. İzin verdikten sonra indirme sitesine ulaşıyorsunuz.
Linki geçtikten sonra gelen 'bildirimlere izin ver' uyarısında izin vermeniz gerekiyor. İzin verdikten sonra indirme sitesine ulaşıy
Pardon ya izin ver diyince virüs yüklüyor zannettimLinki geçtikten sonra gelen 'bildirimlere izin ver' uyarısında izin vermeniz gerekiyor. İzin verdikten sonra indirme sitesine ulaşıyorsunuz.
Değişkenler kısmından bunu değiştirince böyle bir sorun çıkabiliyor. Serbest dolaşıma girmeden önceki kayıt dosyanıza gidip Jade ile olan ilişkinizi hilelerden kapatıp o serbest dolaşımını yani ara dediği kısmı geçtikten sonra tekrar ilişkinizi yükseltebilirsiniz.8. bölümde Luis in odaya cam için geldiği sahnede görevler kısmında Jade i ara diyor ama telefon rehberinde jade gözükmüyor bu sorunu yaşayan var mı
Sağ altta hile menüsü var. Ona tıklayıp tüm galeriyi açabilisiniz.Galeri nasıl açılıyor?