Skill
Kayıtlı Üye
Oyun 3 hafta önce güncellendiYeni sezonun ne zaman çıkacağı belli mi ya da bir tahmininiz var mı?
Son Konular
Oyun 3 hafta önce güncellendiYeni sezonun ne zaman çıkacağı belli mi ya da bir tahmininiz var mı?
Yok işte bu güncellemeden sonraki sezonu diyorum.Oyun 3 hafta önce güncellendi
Dr. Pinkcake sitesindeki bilgilere göre ilkbaharın sonların da veya yazın sonlarında gelecek benim tahminimce final olacak sonraki güncellemeYok işte bu güncellemeden sonraki sezonu diyorum.
Yeni sürümlerin çıkış tarihi ortalamalarına bakarsak en erken 5 ay sonra çıkar.Yeni sezonun ne zaman çıkacağı belli mi ya da bir tahmininiz var mı?
Hayır, Being a dik oyunu 4 sezon 20 bölüm olarak yayınlanacak ve dolayısıyla 4. sezon final sezonu olacak. Yani bir sonraki sürümün final sürümü olması imkansız.Dr. Pinkcake sitesindeki bilgilere göre ilkbaharın sonların da veya yazın sonlarında gelecek benim tahminimce final olacak sonraki güncelleme
Eski save dosyalarınızı veya being a dik 7. bölüm savesini indirip yeni oyunun save klasörüne atmanız gerekiyor.Arkadaşlar oyunu indiriyorum,yeniden başlıyor?nasıl yapa bilirim bitdiği yerden başlamam için?
Su balonu burada:8. Bölümde yurt partisinde su balonu ve prezervatif bul diyor tüm odalara baktım bulmadım bilen söylesin lütfen
Echoes of Lust, günler tekrarlanıyor.Arkadaşlar bir oyun vardı günler sürekli sıfırlanıyordu o oyunun ismi ne
Aralığın 18'inde indirmiştim.
Tekrar indirin sorun düzelicektir. Düzelmez ise bildiriniz.3 gün önce pcden oynuyorum
nerede acaba tarif edebilir misin kardeşimOyunda hile mevcuttur.
İlk sayfada en üstte indirme linklerini görebilirsin.İndirme bağlantısı nerede
AçıldıHerkese açıldı mı oyun ?
tamadır buldum teşekkürlerOyunda hile mevcuttur.
TeşekkürlerAçıldı