Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Sonofzeus

Sonofzeus

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Dr. Pinkcake sitesindeki bilgilere göre ilkbaharın sonların da veya yazın sonlarında gelecek benim tahminimce final olacak sonraki güncelleme
Hayır, Being a dik oyunu 4 sezon 20 bölüm olarak yayınlanacak ve dolayısıyla 4. sezon final sezonu olacak. Yani bir sonraki sürümün final sürümü olması imkansız.

Sonofzeus

Sonofzeus

Kredi
0₺
Arkadaşlar oyunu indiriyorum,yeniden başlıyor?nasıl yapa bilirim bitdiği yerden başlamam için?
Eski save dosyalarınızı veya being a dik 7. bölüm savesini indirip yeni oyunun save klasörüne atmanız gerekiyor.

PC İÇİN save dosyalarını C: Diski > AOC> Being a DIK (sizde hangi oyunsa artık) oyununun içerisine atabilirsiniz.

Android için save dosyalarını "Dosyalarım > Dahili Depolama > Android > data > com. (being a dik isimli bir dosya olması lazım) > files > saves içerisine atabilirsiniz.

C

CLASSVIP

Kredi
0₺
Arkadaşlar bir oyun vardı günler sürekli sıfırlanıyordu o oyunun ismi ne

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
Lwcris

Dokunmatik Ekran Kontrolleri

Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler.

Sola Kaydırma: Geri sarar.

Sağa Kaydırma: Atlama modunu açar.

Sola&Sağa Kaydırma: Hızlı menüyü açar-kapatır.

2 Kere Sola&Sağa Kaydırma: Oyun menüsünü açar.

Kayıtlara Basılı Tutma: Basılı tutulan kaydı siler.

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6₺
Bişi sormak istiyorum size, oyun içerisinde, telefondan lakap değiştiriyorsun. Lakin değiştirdiğimde eski sürümde de bu sürümde de etki etmiyor. Sebebi nedir ?

L

Laltrameta

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
DİK evinde Cathy nin ifşasının çıktığı bölümde herkesle sohbet et diyor. Herkesle konuşuyorum fakat serbet dolaşım sonlanmıyor. Daha önceden oynadığımda çıkıyordu. Yardımcı olabilecek var mı?

Üst Alt