Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
1

172131

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
hocam torrent linki yok mudur ya?

C

caaspeeer

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Jill ile neden hiç sahne yok ve ilişki seçim ekranında sage ve bella var jill neden yok?

F

Faerblaed

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
18 GB'lik dosya indirdim. Yeni bölümü de kapsıyordur umarım :)

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6₺
İyi gösteri, çok iyi gösteri. (Yeni bölüm için yarım yıl beklemek iyi gösteri olmasa da...)

XOPA

XOPA

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun içindeki telefonda uygulamalar kapatılınca bir daha açılmıyor. Bu sorun çözüldümü ?

P

poloxa6338

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyunun pc sürümünde animasyon sıkıntısı var.

Şöyle ki: sahnelerde animasyonlar bir kere oynatılıp duruyor kendiliğinden. daha önceki sürümlerde kesinlikle böyle bir sorun yoktu. aynı sorunu yaşayanlar çözümü paylaşbilirler mi acaba ?

P

poloxa6338

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bişi daha sorucam, yanlış hatırlamıyorsam eskiden animasyonlar sürekli tekrar ediyordu yani ben sahneyi geçene kadar. 0.8 i yüklediğimde 1 kere tekrar ediyor sonra donuyor, ayarlardan baktım ama bulamadım, sence sebebi nedir ?
herkeste var sanırım bu sorun. daha öncekisürümlerde yoktu ve can sıkıcı bir durum gerçekten. umarım bir an önce çözülür

F

Faerblaed

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Serbest gezinme ekranında, menüde vs. gecikme yaşıyorum. PC'de oynuyorum. Var mı böyle sıkıntı yaşayan? Karakterin üstüne gelince sonradan parlıyor falan, veya gezinirken okları bulmak istediğinizde üstünde 1 - 2 saniye bekletip geciktiriyor. Önceden olmuyordu böyle.

F

fortend

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
2₺
bella ile krep sahnesi sonrası rooster a bakerken hata veriyor.nasıl düzeltilir yardım lütfen.

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
oyunun pc sürümünde animasyon sıkıntısı var.

Şöyle ki: sahnelerde animasyonlar bir kere oynatılıp duruyor kendiliğinden. daha önceki sürümlerde kesinlikle böyle bir sorun yoktu. aynı sorunu yaşayanlar çözümü paylaşbilirler mi acaba ?
Oyun içindeki telefonda uygulamalar kapatılınca bir daha açılmıyor. Bu sorun çözüldümü ?
Bu sorunlar giderilmişti ne zaman indirmiştiniz ? Hangi platformdan oynuyorsunuz ?

Üst Alt