Son Konular
Maalesef, Torrent ile indirme bağlantımız bulunmuyor. Oyun sürekli güncellendiği için gerek duymuyoruz.hocam torrent linki yok mudur ya?
Peki bu mega kota sorununu nasıl aşarım biliyor musunuzMaalesef, Torrent ile indirme bağlantımız bulunmuyor. Oyun sürekli güncellendiği için gerek duymuyoruz.
VPN Kullanın ya da Modeminizi resetleyin.Peki bu mega kota sorununu nasıl aşarım biliyor musunuz
onun için biri yorumlarda tavuk olması gerekiyormuş yakınlığınızınJill ile neden hiç sahne yok ve ilişki seçim ekranında sage ve bella var jill neden yok?
Yeni bölüm dahil Bütün bölüm ve sezonlar içerisinde, iyi oyunlar.18 GB'lik dosya indirdim. Yeni bölümü de kapsıyordur umarım![]()
18 gb'lik dosya oyunun tüm sürümlerini (bölümlerini) kapsıyor.18 GB'lik dosya indirdim. Yeni bölümü de kapsıyordur umarım![]()
teşekkürlerYeni bölüm dahil Bütün bölüm ve sezonlar içerisinde, iyi oyunlar.
herkeste var sanırım bu sorun. daha öncekisürümlerde yoktu ve can sıkıcı bir durum gerçekten. umarım bir an önce çözülürBişi daha sorucam, yanlış hatırlamıyorsam eskiden animasyonlar sürekli tekrar ediyordu yani ben sahneyi geçene kadar. 0.8 i yüklediğimde 1 kere tekrar ediyor sonra donuyor, ayarlardan baktım ama bulamadım, sence sebebi nedir ?
7. Bölümün başında mı tavuk yapmamız lazımonun için biri yorumlarda tavuk olması gerekiyormuş yakınlığınızın
Seçim ekranına gelmeden biraz öncesine gidip yakınlığı tavuk yapman lazım.7. Bölümün başında mı tavuk yapmamız lazım
Bu sorun giderilmişti ne zaman indirdiniz? Hangi platformdan oynuyorsunuz?bella ile krep sahnesi sonrası rooster a bakerken hata veriyor.nasıl düzeltilir yardım lütfen.
oyunun pc sürümünde animasyon sıkıntısı var.
Şöyle ki: sahnelerde animasyonlar bir kere oynatılıp duruyor kendiliğinden. daha önceki sürümlerde kesinlikle böyle bir sorun yoktu. aynı sorunu yaşayanlar çözümü paylaşbilirler mi acaba ?
Bu sorunlar giderilmişti ne zaman indirmiştiniz ? Hangi platformdan oynuyorsunuz ?Oyun içindeki telefonda uygulamalar kapatılınca bir daha açılmıyor. Bu sorun çözüldümü ?