Son Konular
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Hocam merhaba paket ayrıştırma sorunu alıyorum ne yapabilirim?
Dokunmatik Ekran KontrolleriAcil yardım lazim alttaki menü tuşları kayboldu acamiyorum naparsam yapiyim yardım edermisiniz
Teşekkürler deneyip geri dönüş yapıcamAPK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.
Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Rica ederim.Teşekkürler deneyip geri dönüş yapıcam
Hilelerde tekrar açmayı deneyinGalerü bi önceki sürümde açıktı şimdi neden acık değil agaaaaa
Anti-virüs programlarınızı kapatınız ve tekrardan deneyiniz.Ekli dosyayı görüntüle 9336 böyle bi hata alıyorum cloud dan ve mega dan indirdim nası düzelir
Yazılımcımıza bildirildi en kısa sürede geri dönüş yapacağız.yardım için sağol pac abi ama şimdi de böyle bi hata veriyoEkli dosyayı görüntüle 9338
Attıktan sonra herhangi bir şey yazıyor mu?Yeni telefondan sıfırdan başladım ama sürekli oyundan atıyor nasıl çözebiliriz?
Bu oyunlar yüksek depolama alanı ve ram ister. Eğer boş alanınız çoksa ve raminiz 4 gb ve üzeriyse oyundan atma sorunu yaşamazsınız.Yeni telefondan sıfırdan başladım ama sürekli oyundan atıyor nasıl çözebiliriz?
Telefonunla alakalı bir mevzu bu belki ayarlardan en:boy oranını düzeltmeyi deneyebilirsin.apk indiricem de yarı ekran falan olmaz değil mi diğer oyunlarda apk için 4.3 ekran oluyor
Evet, Windows ve APK için Tüm bölüm ve sezonların içinde bulunduğu indirme bağlantıları mevcut.admin tüm sezonlar bir linkte değil mi
Düzeltildi, tekrar indiriniz.Animasyonların tekrarlanmama hatası düzeltildi mi?