Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
E

Emrah93

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
7 .8 bölümüm kasa şifreleri bilen var mı

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0₺
Y

Yunus34

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Parti bölümde sporcuları çıkardım jhon çıkartamıyorum yapan varmı

A

asel2327

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
bi görev yaparken telefonda bi ugluma açıyorum ve tekrar açamıyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz
görevi yapamıyorum o yüzden

J

johnsilver94:)

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
her hangi bir platform değil direk pc den oynuyorum animasyonlar duruyor diyaloglar oynamıyor bizden kaynaklı deil 0.7.1 sürümünde takılma meydana gelmiyor bu konuda bir el atılmalı diye düşünüyorum çünkü sadece bende deil pc olan bir çok üyeniz de bu durumu yaşıyor

S

stillfuckedup

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunun DIKlerın Rooster'dan Cathynin fotoğrafının paylaşıldığı yerdeyim Roosterı kontrol et diyo fotoğrafın yorumlarına tıkladıgımda Bir hata oluştu yazıyo hata notları burda1.png

Heda0

Heda0

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
Oynadığım En İyi Oyunlardan Herşeyiyle Mükemmel Oynamayan Yoktur Ama Oynamadıysanız Kesinlikle Şans Verin

Ekli dosyalar

• image4.gif
    image4.gif
    1.4 MB · Görüntüleme: 1
Üst Alt