Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
yungSSST4RRR

yungSSST4RRR

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Güncelleme çok iyi olmuş bence. Yeni sezonu pusuda bekliyorum...

Z

Zeus2525

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Birşey sormak istiyorum oyunu indirdim ama açılmıyor 64 GB yerim var 34 dolu başlangıç ekranı gelince atıyor

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0₺
stillfuckedup Oyuna kayıt dosyası attığınız için böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz.

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0₺
skull johnsilver94:) Zreael Yazılımcımız güncellenen RenPy sürümünden kaynaklı olduğunu düşünüyor ve bu hatayı gidermek için üstünde çalışmaya başladı. Geri dönüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

S

stillfuckedup

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
stillfuckedup Oyuna kayıt dosyası attığınız için böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz.
Oyuna kayıt dosyası atmadım ama rardan cıkardıgım gibi oynadım en bastan. Defenderla lalakalı olabilir diye kapatıp rardan tekrar cıkartıp da denedim ama aynı sorun.

RavenOfOld

RavenOfOld

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Adultoyunceviri seviliyorsunuz dostum sizi seviyorum sizi takip etmeyi asla bırakmayacağım oyunlarınız çevirilerinizi seviyorum Başarılarınızın devamını diliyorum 😉🤘👍<3

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6₺
İki yerde depolanıyor:

'' %appdata% > RenPy > Being A DIK ''
'' C: > AdultOyunCeviri > Being A DIK ''
Bişi daha sorucam, yanlış hatırlamıyorsam eskiden animasyonlar sürekli tekrar ediyordu yani ben sahneyi geçene kadar. 0.8 i yüklediğimde 1 kere tekrar ediyor sonra donuyor, ayarlardan baktım ama bulamadım, sence sebebi nedir ?

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0₺
Bişi daha sorucam, yanlış hatırlamıyorsam eskiden animasyonlar sürekli tekrar ediyordu yani ben sahneyi geçene kadar. 0.8 i yüklediğimde 1 kere tekrar ediyor sonra donuyor, ayarlardan baktım ama bulamadım, sence sebebi nedir ?
Bu sorunu tek siz yaşamıyorsunuz üstte yazdığım gibi yazılımcımız yeni RenPy sürümünden kaynaklandığını düşünüyor ve çözmek için çalışmalara başladı.

R

Rowingz

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bence Google Drive İndirme linki gelmesi lazım. PC üzerinden oynayacağım mega da limit var yandex de aynı ve cloud da 500 le indiriyor bu yüzden oyunu oynayamıyorum. Drive linki gelse indirim oynayacağım.

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6₺
Bu sorunu tek siz yaşamıyorsunuz üstte yazdığım gibi yazılımcımız yeni RenPy sürümünden kaynaklandığını düşünüyor ve çözmek için çalışmalara başladı.
Anladım, yorumu okumamamdan kaynaklanıyor. Yardım için teşekkürler.

Posedion00

Posedion00

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Mobil'de kayıt nasıl alıcaz hızlı menü gözükmüyor

XOPA

XOPA

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunun yedek save dosyasını kurmama rağmen gelmedi ve kendi save dosyamı seçtiğim anda hataya düşüyordu şimdi en baştan başlamak zorunda kaldım bu duruma hem sevinip hem üzülüyorum. Garip bir oyun bağımlılık yapıyor. Şöyle 100-150 saatlik oynama süresi olsa yine oynanır garip bir oyun... Yılbaşı gelsinde izine çıktığım gün tatilde biraz oyuna zaman ayırayım, özlemişim oyun oynamayı.

S

stasi28

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
.aoc olarak yüklendi oyun nasıl açabilirim bilen var mı

Üst Alt