Son Konular
Bir şey sorucam da ben yükledim ama açılmadı telefon 64 Gb 34ü dolu başlangıç ekranın da atıyorBildiğiniz sevdiğiniz badik bir şey yazmaya gerek bile yok
Pc sürümünü indirmiş olabilirmisinBirşey sormak istiyorum oyunu indirdim ama açılmıyor 64 GB yerim var 34 dolu başlangıç ekranı gelince atıyor
Hız olarak bende bir problem yaşamıyorum ama Torrent kullanmayı düşünüyormusunuz?IDM Kullanın. Cloud'dan yüksek hızda indirebiliyorum ben hız sorunu yok.
Oyuna kayıt dosyası atmadım ama rardan cıkardıgım gibi oynadım en bastan. Defenderla lalakalı olabilir diye kapatıp rardan tekrar cıkartıp da denedim ama aynı sorun.stillfuckedup Oyuna kayıt dosyası attığınız için böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz.
Eski sürümden kalan kayıt dosyasını mı kullanıyorsunuz?Oyuna kayıt dosyası atmadım ama rardan cıkardıgım gibi oynadım en bastan. Defenderla lalakalı olabilir diye kapatıp rardan tekrar cıkartıp da denedim ama aynı sorun.
Hayır hayır tamamen sıfırdan indirip başladım.Eski sürümden kalan kayıt dosyasını mı kullanıyorsunuz?
Bişi daha sorucam, yanlış hatırlamıyorsam eskiden animasyonlar sürekli tekrar ediyordu yani ben sahneyi geçene kadar. 0.8 i yüklediğimde 1 kere tekrar ediyor sonra donuyor, ayarlardan baktım ama bulamadım, sence sebebi nedir ?İki yerde depolanıyor:
'' %appdata% > RenPy > Being A DIK ''
'' C: > AdultOyunCeviri > Being A DIK ''
Bu sorunu tek siz yaşamıyorsunuz üstte yazdığım gibi yazılımcımız yeni RenPy sürümünden kaynaklandığını düşünüyor ve çözmek için çalışmalara başladı.Bişi daha sorucam, yanlış hatırlamıyorsam eskiden animasyonlar sürekli tekrar ediyordu yani ben sahneyi geçene kadar. 0.8 i yüklediğimde 1 kere tekrar ediyor sonra donuyor, ayarlardan baktım ama bulamadım, sence sebebi nedir ?
Anladım, yorumu okumamamdan kaynaklanıyor. Yardım için teşekkürler.Bu sorunu tek siz yaşamıyorsunuz üstte yazdığım gibi yazılımcımız yeni RenPy sürümünden kaynaklandığını düşünüyor ve çözmek için çalışmalara başladı.
Parmağını yukarı kaydır gelecektir.Mobil'de kayıt nasıl alıcaz hızlı menü gözükmüyor