Son Konular
Oyun yüksek kaliteli olduğu için normal.25 GB android için çok değil mi ? Ben en iyisi 7 ve 8 in olduğu bölümü indirim
Sezon finali verdiği için yapımcı biraz ara verecektir ama bu ara verdiği süreçte kısa ara bir bölüm çıkartacağını açıkladı.3. Sezon ne zaman gelir tahmini
Kayıt dosyası atarak direkt 8. bölümden başlayabilirsiniz.8.bölümü direkt olarak nasıl açmam gerekiyor diğer bölümleri oynamadan?
Sex sahnelerinde animasyonlar duruyor tekrarlanmıyor.
Sorun bizden kaynaklı değil. Hangi platformdan oynuyorsanız sürücüleriniz veya telefonunuz güncel olup olmadığını kontrol ediniz.aynen bende de oluyor bu sürümde böyle bir sıkıntı var umarım düzeltilir
7. Bölüm Kasa Şifresi: '' 1159 ''7 .8 bölümüm kasa şifreleri bilen var mı
Teşekkürler hocam7. Bölüm Kasa Şifresi: '' 1159 ''
8. Bölüm Kasa Şifresi: '' 3211 ''
Rica ederim iyi oyunlar.Teşekkürler hocam
Discord sunucumuzda #yardım kanalının sabitlenen mesajlarında parti rehberi bulunuyor göz atabilirsiniz.Parti bölümde sporcuları çıkardım jhon çıkartamıyorum yapan varmı
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.bi görev yaparken telefonda bi ugluma açıyorum ve tekrar açamıyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz
görevi yapamıyorum o yüzden
oyunu yabancı siteden indirdim denemek için animasyonlarda hiç takılma yok.kontrol etmekte fayda var gibiOyun yüksek kaliteli olduğu için normal.
Pc den oynuyorum ve bütün sürücülerim güncel animasyon 1 kere oluyor ve kesiliyor devamı gelmiyor.Sorun bizden kaynaklı değil. Hangi platformdan oynuyorsanız sürücüleriniz veya telefonunuz güncel olup olmadığını kontrol ediniz.
Oyunda hile mevcuttur.hile ne zaman gelecek