Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
T

Tugay

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Iyi geceler. Giris ekranindan sonraki arayuzde takili kaliyo. Acaba sebebi nedir?

sinacan123xz

sinacan123xz

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
gwynbleidd

gwynbleidd

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyunda galeri hilesi var mı şuan? eski kaydımı bulamıyorum pc sıfırlamıştım. dc den kayıt indirdim ama galeri yine gelmedi hile var mı ben mi bulamıyorum

legion35

legion35

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Şu oyunu eğer kilo defa oynamak isteyen çok şanslı biridir keşke hafızamı sildirip oynasam inanın 2 kere baştan oynadım bu kadar güzel grafikli bu kadar güzel hikayeli bir oyun varsa bende Berat Albayrakım 😃 yani bu oyun cokomelli oynayın hadi bence Ölmeden önce diye bir konu açılıp oynanması gereken efsane konular olmalı 😉

R

Rierdy

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu indirdigin zamanda tüm kişisel verilerinizi kullanabileceği bir izin istiyor(Media kişiler aramalar vb) , ve bu izni vermek zorunda bırakıyor , öncellikle bunun sebebi nedir ? , Ve oynamak için kabul ettiğim zamanda benim veya insanlarin kişisel verilerin korunucağına dair bir durum söz konusu mu ? Yaptığınız işi gonlumden tebrik ediyorum ellerinize sağlık .Fakat kafamda soru işaretleri oluştu özellikle izinleri kapatıp oyunu sildiğim zaman galerime girdiğimde 300 farklı benim indirmediğim siyah göz fotoğrafları ve saçma sapan yıldız fotoğrafları beni fazlasıyla rahatsız etti , galerimde 300 tane durduk yere yüklenen fotoğrafın olmasının sebibi nedir ? Şimdiden teşekkürler cevabınız için

legion35

legion35

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu indirdigin zamanda tüm kişisel verilerinizi kullanabileceği bir izin istiyor(Media kişiler aramalar vb) , ve bu izni vermek zorunda bırakıyor , öncellikle bunun sebebi nedir ? , Ve oynamak için kabul ettiğim zamanda benim veya insanlarin kişisel verilerin korunucağına dair bir durum söz konusu mu ? Yaptığınız işi gonlumden tebrik ediyorum ellerinize sağlık .Fakat kafamda soru işaretleri oluştu özellikle izinleri kapatıp oyunu sildiğim zaman galerime girdiğimde 300 farklı benim indirmediğim siyah göz fotoğrafları ve saçma sapan yıldız fotoğrafları beni fazlasıyla rahatsız etti , galerimde 300 tane durduk yere yüklenen fotoğrafın olmasının sebibi nedir ? Şimdiden teşekkürler cevabın

Adroid her uygulamada geçerli bu aslında adroid 10 ve üstü için gerekli ki eğer güvenmiyorum dersen benim gibi tablet alıp kişisel telefonu kullanma derim PC de oynamaya özen göster yada olay Store'dan virüs taraması yap o son dediğin çerezler olabilir adultoyun köklü bir oyun çeviri sitesidir üyeliklerine asla zor durumda bırakmaz ki onlar bu oyunu ham alıp çeviren kişiler .

MetinZ

MetinZ

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Mobilde sadece son 2 bölümü indiriyorum ama yükleme işlemi olmuyor 4 GB boş alan var

Üst Alt