Son Konular
Linklerde sorun yok.pc linkler bozuk
tamam buldum benim hatammış görmemişimoyunda galeri hilesi var mı şuan? eski kaydımı bulamıyorum pc sıfırlamıştım. dc den kayıt indirdim ama galeri yine gelmedi hile var mı ben mi bulamıyorum
Oyunu indirdigin zamanda tüm kişisel verilerinizi kullanabileceği bir izin istiyor(Media kişiler aramalar vb) , ve bu izni vermek zorunda bırakıyor , öncellikle bunun sebebi nedir ? , Ve oynamak için kabul ettiğim zamanda benim veya insanlarin kişisel verilerin korunucağına dair bir durum söz konusu mu ? Yaptığınız işi gonlumden tebrik ediyorum ellerinize sağlık .Fakat kafamda soru işaretleri oluştu özellikle izinleri kapatıp oyunu sildiğim zaman galerime girdiğimde 300 farklı benim indirmediğim siyah göz fotoğrafları ve saçma sapan yıldız fotoğrafları beni fazlasıyla rahatsız etti , galerimde 300 tane durduk yere yüklenen fotoğrafın olmasının sebibi nedir ? Şimdiden teşekkürler cevabın
Su balonları dediği kondom. sigara içen oğlanla kızın odasına gir yerde. Onu tıkla al. Derek şu balonu yapar8. Bölümde su balonları nerde?
Su balonları dediği kondom. sigara içen oğlanla kızın odasına gir yerde. Onu tıkla al. Derek şu balonu yapar
çıktıOyun betadan cıktı mı
Rica ederim.Anladım, yorumu okumamamdan kaynaklanıyor. Yardım için teşekkürler.
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Iyi geceler. Giris ekranindan sonraki arayuzde takili kaliyo. Acaba sebebi nedir?