Son Konular
Cihazınızın RAM'i yetmediği için bu sorunu alıyorsunuz.Oyunu arka plana alinca siyah ekran veriyor yokmu bunun çöźümu kaydetmediysem onca şey gidiyor
Teşekkür ederiz. 2.Sezon daha bitmedi devamı gelecektir.Emeğiniz için teşekkür ederim, 2. sezon bitti mi bilgi verebilir misiniz?
Evet 7.Bölüm mevcut.7 bölüm de mevcut mu inen dosyada?
teşekkür ediyorum, emeğiniz için
Evet bütün oyunu baştan indirmeniz gerekiyor ve diğer konu için eğer ki kendi saveniz ile oynarsanız oyunun bazı bölgeleri ingilizce olur o yüzden en sağlıklısı ya baştan oynamak ya da discord sunucumuzdan save dosyalarını almaktır.Ben bu gece 6.bölümü bitirdim ve eski saveimle 7.bölümü oynamak istiyorum bunun için hangi linki kullanmalıyım ? Bir de sadece 7.bölüm için tüm oyunu (14GB'ı) yeniden indirmek zorunda mıyım PC için ?
Oyun içinde değilde menüye gelince arka plana almayı dene bende oluyordu böyle.Cihazınızın RAM'i yetmediği için bu sorunu alıyorsunuz.
Sanırım kaldıramazsın.Metinlerde seçenek çıktığında parantez içinde yazan (+dik, - josy) şeylerini nasıl kaldırabilirim?
Önceki sürümlerde yoktu böyle kötü olmuş bence. Seçimlerin sonuçlarını kendim öğrenmek istiyordum..Sanırım kaldıramazsın.
En altta sadece "ANDROİD" yazan linkten indirin.Ben bunu 1. Bölümden 7. Bölüme kadar nasıl oynayabilirim hangi linkten indirmem lazım yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederimEn altta sadece "ANDROİD" yazan linkten indirin.