Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
M

Marvrex

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu arka plana alinca siyah ekran veriyor yokmu bunun çöźümu kaydetmediysem onca şey gidiyor

C

cjcj

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
7 bölüm de mevcut mu inen dosyada?
teşekkür ediyorum, emeğiniz için

H

Horrah

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Emeğiniz için teşekkür ederim, 2. sezon bitti mi bilgi verebilir misiniz?

F

farkliTAT

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben bu gece 6.bölümü bitirdim ve eski saveimle 7.bölümü oynamak istiyorum bunun için hangi linki kullanmalıyım ? Bir de sadece 7.bölüm için tüm oyunu (14GB'ı) yeniden indirmek zorunda mıyım PC için ?

Korisch

Korisch

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben bu gece 6.bölümü bitirdim ve eski saveimle 7.bölümü oynamak istiyorum bunun için hangi linki kullanmalıyım ? Bir de sadece 7.bölüm için tüm oyunu (14GB'ı) yeniden indirmek zorunda mıyım PC için ?
Evet bütün oyunu baştan indirmeniz gerekiyor ve diğer konu için eğer ki kendi saveniz ile oynarsanız oyunun bazı bölgeleri ingilizce olur o yüzden en sağlıklısı ya baştan oynamak ya da discord sunucumuzdan save dosyalarını almaktır.

xrom quynh

xrom quynh

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
İlk çıktığında oynamıştım bidaha indirmedim, ilk defa bu kadar uzun oynayacağım çok heyecanlıyım

Q

qwer001

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
1.88 GB olan en alttaki Android linkini indirdim oyuna giriş yaptığımda güncelle çıkıyor, hangi linki indirmeliyim en baştan full son sürüme kadar oynamak için

E

Enesyigitt

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Metinlerde seçenek çıktığında parantez içinde yazan (+dik, - josy) şeylerini nasıl kaldırabilirim?

L

Little_hitler.

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Paket ayrıştırmasında sorun oluştu diyor hem bunda hemde de deluca ailesinde

G

Ghostvalley

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben bunu 1. Bölümden 7. Bölüme kadar nasıl oynayabilirim hangi linkten indirmem lazım yardımcı olur musunuz?

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0₺
Little_hitler. Cihazınızda, oyunu kurmak için yeterli alan olmadığından dolayı bu hatayı alıyorsunuz. 14 - 15GB kadar boş alana ihtiyacınız var.

Enesyuss

Enesyuss

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben her giriş yaptığımda jillin introsunu görüyorum kapattığım halde gitmiyor

Üst Alt