Rita
Kayıtlı Üye
Pişman olmazsınListemde olup en kısa sürede oynayacağım oyundur kendisi.

Son Konular
Pişman olmazsınListemde olup en kısa sürede oynayacağım oyundur kendisi.
Çözebildinmi acaba bendede aynı sorun varPaket ayrışmasında sorun var diyor ve dosyalarıma girince atıyor ya yapamadım galiba nası olucaak
Baştan oynayabilirsin ama oyunda müzik olmaz ve görüntü kalitesi bir tık düşük2 gb lık android sürümünü indirrisek oyunu baştan oynaya bilirmiyiz yoksa bizi ortadanmı başlatıyor
Dostum 12 gb boş alanın olması gerek diye biliyorumPaket ayrıştırmasında sorun var diyor. Android sürümü indirdim apk boyutu 2.9 GB telefonumda 3.6 GB boş yer var sorun olmaması lazım normalde. Yardım ederseniz çok sevinirim. Hazirandan beri bekliyodum yeni bölümü..
biri cevap yazabilir mi?bu dildo çevirme oyununda rooster uygulamasını açamıyorum yardım edebilir misiniz?
Aynı sorunlar bende de varPaket ayrışmasında sorun var diyor ve dosyalarıma girince atıyor ya yapamadım galiba nası olucaak
Sağ alttaki kardeşlerden birinin üstüne tıkla sonra geri eklersinBurada ne yapmam gerekiyor Ekli dosyayı görüntüle 4852
Androidse 12 gb boş yerin olmalıPaket ayrışmasında sorun var diyor ve dosyalarıma girince atıyor ya yapamadım galiba nası olucaak
Şuan 6. Bölüm de yeni bölüm yani indirebilirsin13 kasımda yeni bölüm geliyordu şuan sitede yeni bölüm varmı
Kanka onu bende merak ediyorum ya favorimEfsane Jill acaba gerçek hayattan kime esinlenilerek yaratıldı ya da çizildi![]()
İsebella ile aranız kötü diye kilitli sanırım seçim sana bağlı3bolum sonu hangi sine gideyim dernek emi Sega ya mı
İsabel ekranda kilitli görünüyor