olması gerek diye biliyorumMini oyunlar androidde varmı
Var.Mini oyunlar androidde varmı
Merhaba ''Bay Gurme''laptoptaki 7.30 mu biraz daha açıklayıcı olursan yardımcı olabilirim
öğretmen oldu demek ne güzel, bir oyunda deneyim kazanman iyi, çoğu insana yardım ediyorsun, Buna devam et, daha keşfedeceğin çok oy
Çok teşekkür ederim, sayende insanlara yardımcı olma isteğimi eyleme geçirebildim. Bunun için sana teşekkür ediyorum.Merhaba ''Bay Gurme''
Öğrenci öğretmen oldu demek ne güzel, bir oyunda deneyim kazanman iyi, çoğu insana yardım ediyorsun, Buna devam et, daha keşfedeceğin çok oyun var.![]()
Oraya ben de tıklayamadım, sanırsam oyundan dolayı bir hata var. Eğer bilen biri varsa bilgilendirirse güzel olur.bu özel düğmelerdeki laptopdaki 7:30 am e tıklayamıyorum nasıl yapabilirim bilen var mı
Discord sunucumuza girip yardım kanalında yardımcı olurOraya ben de tıklayamadım, sanırsam oyundan dolayı bir hata var. Eğer bilen biri varsa bilgilendirirse güzel olur
Rica ederim. Her zaman.Çok teşekkür ederim, sayende insanlara yardımcı olma isteğimi eyleme geçirebildim. Bunun için sana teşekkür ediyorum.![]()
Seçimlerine bağlı 2-4 saat sürüyorYeni sezon kaç yaklaşık kaç saat
Oyunda şu anda 6 bölüm mevcut. Oyunun ilk sezonu 4 bölümden oluşuyor. 2. sezonun ise şu anda 2 bölümü bulunuyor.6.bölümü bitirdim 2.sezona geçmiyor daha 2.sezon çıkmadımı oynayamıyorum ?
Tamam Teşekkürler.Oyunda şu anda 6 bölüm mevcut. Oyunun ilk sezonu 4 bölümden oluşuyor. 2. sezonun ise şu anda 2 bölümü bulunuyor.
Rica ederim.Tamam Teşekkürler.
Birinci bölüm: 1386Kasa şifrelerini bilen varmı telefon daki
rica ederimSağol kardeşim