Ekran görüntüsü atabilir misinizDostum öyle bir dosya yok diyor uzantısı nedir ?
Son Konular
Ekran görüntüsü atabilir misinizDostum öyle bir dosya yok diyor uzantısı nedir ?
Arşiv içinde kurulum aşamalarını anlatan not var zaten. Bilgi verildi yani.Bence oyun aciklaması yazacağınız yere kurulum hakkında daha detaylı bilgi verin
being.adultoyunceviri.com çıkartilan yerde bu isimde dosya cikmiyor b dosyanın uzantısı nedirArşiv içinde kurulum aşamalarını anlatan not var zaten. Bilgi verildi yani.![]()
Ekran görüntüsü atabilir misiniz lütfenbeing.adultoyunceviri.com çıkartilan yerde bu isimde dosya cikmiyor b dosyanın uzantısı nedir
Ekran görüntüsü atabilir misiniz lütfen
Şu anda sadece 6 bölüm mevcut. Devamı gelecek.6.bölümde bitti oyunun devamı var mı?
Kolay Kurulum indirmemişsiniz. APK'yı direkt tıklayıp yükleyin.
Kolay Kurulum indirmemişsiniz. APK'yı direkt tıklayıp y
Kanka onu kurmayi calisinca beyaz ekranda kaliyo hafiza kartina indirmistim yer kalsin diye obbye hic dosya atmadan kurulum yapmaz diye biliyom
Ne zaman gelir çok beklermiyizŞu anda sadece 6 bölüm mevcut. Devamı gelecek.
Hafıza kartına indirseniz de telefona kurmak zorundasınız. Bu işlem için de 12GB boş alana ihtiyacınız var. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız düşük boyutlu APK'yı indirmenizi öneririm.Kanka onu kurmayi calisinca beyaz ekranda kaliyo hafiza kartina indirmistim yer kalsin diye obbye hic dosya atmadan kurulum yapmaz diye biliyom
farkı nedir telefonun normal hafıza 9 gb boş yer varHafıza kartına indirseniz de telefona kurmak zorundasınız. Bu işlem için de 12GB boş alana ihtiyacınız var. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız düşük boyutlu APK'yı indirmenizi öneririm.
Düşük boyutlu APK'nın görüntü kalitesi bir tık düşük.farkı nedir telefonun normal hafıza 9 gb boş yer var
6. bölüm geleli çok olmadı. 7. bölümün de ne zaman geleceği belli değil.Ne zaman gelir çok beklermiyiz![]()
Düşük boyutlu APK'nın görüntü kalitesi bir tık düşük.