Samet.t
Kayıtlı Üye
Teşekkür ederim ilginiz icin.Zaten 6. bölüm şu ana kadarki en büyük bölüm. Seçimlere göre oynanış süresi değişebilir tabii ki. Bu yüzden sana kısa gelmiş ola
Teşekkür ederim ilginiz icin.Zaten 6. bölüm şu ana kadarki en büyük bölüm. Seçimlere göre oynanış süresi değişebilir tabii ki. Bu yüzden sana kısa gelmiş ola
Kayıt dosyası kullanarak kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.Kaldığımız Yerden Devam Edemiyor muyuz Acaba
Rica ederim.Teşekkür ederim ilginiz icin.
RAM'den çok depolama alanı önemli, 12GB boş alana ihtiyacınız var.Oyunu oynamam icin telefon Ram i ne kadar olması lazım
2 veya 3 ay sürebilir bence. Yeni güncelleme, beta zamani, çeviri zamanı vs.İlk defa bir oyun karakterine bağladım ya yapımcı çok iyi yapmış Bella yı yapımcıya ve çeviri ekibine çok teşekkür ederim. Son olarak yeni güncelleme ne zamana gelir tahmini.
Yeterli alanınız olmayabilir, cihazınızda 12 GB boş alan olması gerekiyor. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız düşük boyutlu APK'yı indirmenizi öneririm.paket ayrıştırılamıyor
Bir etkisi olmuyor sadece cehennem haftasının bittiği gün dereke fazla puan gidiyorOyunda kafaya takılan kaskı takmasak nasıl bir etkisi ölümü oyunda
İsebella görünce jille seni önermiyordu sanırım o yüzden takma benceOyunda kafaya takılan kaskı takmasak nasıl bir etkisi ölümü oyunda
arkadaşın dediği gibi ama sadece ısabella2nın yanına giderken takma diğerlerinde tak puan alamazsınBir etkisi olmuyor sadece cehennem haftasının bittiği gün dereke fazla puan gidiyor
laptoptaki 7.30 mu biraz daha açıklayıcı olursan yardımcı olabilirimbu özel düğmelerdeki laptopdaki 7:30 am e tıklayamıyorum nasıl yapabilirim bilen var mı
serbest dolaşımlarda bulmamız gereken özel düğmeleri redditte gördüm düğmelerde laptopu açıp saat 7:30 da tıklayın diyolar fakat olmuyorlaptoptaki 7.30 mu biraz daha açıklayıcı olursan yardımcı olabilirim
Onu bilmiyorum üzgünüm.serbest dolaşımlarda bulmamız gereken özel düğmeleri redditte gördüm düğmelerde laptopu açıp saat 7:30 da tıklayın diyolar fakat olmuyor