Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Ahmetc

Ahmetc

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
1₺
6. Sezonda jill ile ilgili neden sahne yok
tüh be o çok kötü olmuş jill benim favorim böyle büyük bir güncelde ona yer verilmemesi çok saçma olmuş çünkü en büyük güncelleme buydu

B

benq

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyunu 4 saat süre oynayabilen arkadaşlar seçimlerinden bahsedebilir mi acaba

ZX97

ZX97

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
6.bölümde malikaneden çıkmadan önce tüm DIK'lerle konuşmam ama gerekiyor ama tommy nerede bulamadım. Tommy nerede?

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
tüh be o çok kötü olmuş jill benim favorim böyle büyük bir güncelde ona yer verilmemesi çok saçma olmuş çünkü en büyük güncelleme buydu
Aynen ya benimde favorim en uzun bölümde en fazla 3 defa gördük. 7. Bölüme artık :) Bu arada 7. Bölüm tahmini olarak ne zaman gelir sizce?

ivoltrani

ivoltrani

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
Bir teşekkür mesajı yazmıştım zaten. Bu sefer yeni çıkan güncellemeyi bitirdikten sonra bir yazayım dedim. İlk söyleyeceğim evet eklediği özellikler ve değişiklikler güzel olmuş. Hızlı geçiş sistemi filan fazlada spoiler vermek istemiyorum ama beni tam doyurmadı desem yeridir hikaye olarak aslında ama gene sakat bir yerde son vermiş orası ayrı. Ama kesinlikle her zaman ki gibi efsane olmuş.

A

abcddsk

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Hocam ben önceki sürümü bitirdim,bu 0.6 yı indirdim kayıt felan yapmadım direk girdim oyuna baştan başlattı bunun bi çözümü var mıdır ?

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
ona nereden bakılıyo,ben silsem yeni sürümü önceki sürüme saveyi kaydetsem tekrar yüklesem olur mu ?
Olmaz o şekilde -android - data - adultoyunçeviri klasörüne giriniz orda save dosyaları bulunacak onu alıp oyunun klasörüne atınız.

L

Lookathigh

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Android düşük boyutlu ve normal versiyonda oyunun en başında isim koyduktan birkaç sahne sonra atıyor. Galeriden sahne açtığımda da biraz ilerleyince atıyor yardım edebilcek var mı?

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
L

LaxLerax

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Harika kesinlikle oynanmasi gereken bir oyun hikayesi çok zevkli ..
0.7 sürümü hakkında gelişmeleri nereden takip edebilirim ne zaman çıkacağı gibi ??

S

sopranokerim11

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyuna basıyorum

Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi diye hata veriyor ne yapmalıyım ?​

Üst Alt