Ahmetc
Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
tüh be o çok kötü olmuş jill benim favorim böyle büyük bir güncelde ona yer verilmemesi çok saçma olmuş çünkü en büyük güncelleme buydu6. Sezonda jill ile ilgili neden sahne yok
tüh be o çok kötü olmuş jill benim favorim böyle büyük bir güncelde ona yer verilmemesi çok saçma olmuş çünkü en büyük güncelleme buydu6. Sezonda jill ile ilgili neden sahne yok
Aynen ya benimde favorim en uzun bölümde en fazla 3 defa gördük. 7. Bölüme artıktüh be o çok kötü olmuş jill benim favorim böyle büyük bir güncelde ona yer verilmemesi çok saçma olmuş çünkü en büyük güncelleme buydu
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.6.bölümde malikaneden çıkmadan önce tüm DIK'lerle konuşmam ama gerekiyor ama tommy nerede bulamadım. Tommy nerede?
Save dosyanız varsa ordan devam edebilirsiniz.Hocam ben önceki sürümü bitirdim,bu 0.6 yı indirdim kayıt felan yapmadım direk girdim oyuna baştan başlattı bunun bi çözümü var mıdır ?
ona nereden bakılıyo,ben silsem yeni sürümü önceki sürüme saveyi kaydetsem tekrar yüklesem olur mu ?Save dosyanız varsa ordan devam edebilirsiniz.
Olmaz o şekilde -android - data - adultoyunçeviri klasörüne giriniz orda save dosyaları bulunacak onu alıp oyunun klasörüne atınız.ona nereden bakılıyo,ben silsem yeni sürümü önceki sürüme saveyi kaydetsem tekrar yüklesem olur mu ?
halletim hocam eyallah.Olmaz o şekilde -android - data - adultoyunçeviri klasörüne giriniz orda save dosyaları bulunacak onu alıp oyunun klasörüne atınız.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuza gelip bildirirseniz daha kolay yardım edebiliriz.Android düşük boyutlu ve normal versiyonda oyunun en başında isim koyduktan birkaç sahne sonra atıyor. Galeriden sahne açtığımda da biraz ilerleyince atıyor yardım edebilcek var mı?
Rica ederim.halletim hocam eyallah.
Yapımcının patreonunda paylaşılıyor.Harika kesinlikle oynanmasi gereken bir oyun hikayesi çok zevkli ..
0.7 sürümü hakkında gelişmeleri nereden takip edebilirim ne zaman çıkacağı gibi ??