Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
K

KingdomTR

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Riona ve Quinn ile 3'lü nasıl yapılıyor? Full dik gittim. Quinnle Riona'ya yürüdüm. Hiç öyle bir seçenek görmedim. Ama yapılabiliyor sanırım.
Quinnin restaurant'ında özel sipariş vermen gerekiyo onlarda sana ödül olarak odalarina davet edecekler

M

Monoton

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Tüm siparişleri almıştım oynadığımda. Özel sipariş kilitliydi. Acaba ek bir şey mi yapmam gerek diye düşünmüştüm.

BitterKinder

BitterKinder

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Tüm siparişleri almıştım oynadığımda. Özel sipariş kilitliydi. Acaba ek bir şey mi yapmam gerek diye düşünmüştüm.
Ben hiç sipariş almadan yaptım sanirim josy yurda geldiğinde kalmak için sage i seç onda kalınca oluyor sanırım ama hiç emin değilim

Q

Quaryou

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
beta erişim aldığım zaman bundan sonra gelecek olan tüm bölümler için de süresiz kullanabiliyor muyum bu oyunda ?

A

Adultoyun6

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Tavuk olmanın ne gibi artıları var sahnelerden baktım ama pek bi sahne göremedim

LaVita

LaVita

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
valla ister 3 ister 13 yıldır yanıp tutuşsun benim için hiç fark etmez yani diyorum ya Riona için ölünür yani o derece tabi bu bence
Riona bende seviyorum ama tercih meselesi iste kisisel herkesin ki ayni olmuyor 😊 mesela Quin de fena ama benim icin ilk isabella geliyor cathy, riona, Quin diye devam ediyor. Bu 4lüyü bir sonraki bolumlerde biraz daha ön plana alsalar cok daha guzel olacak oyun farkli bir boyuta suruklenir

-'StroK!#

-'StroK!#

Destekçi Plus
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
biraz geri planda kalan isimler josy ve sage ama bu ikisi tam bir bomba :) bunları es geçmeyin

Kuleyna

Kuleyna

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
bu tavuk ve dik nedir? yok işte dik ile ilerle falan demişsin ama dikin anlamını bilmiyorum dikle nasıl ilerlicem? seçimlerde yazıyor mu
Hocam şimdi DİK anlamı agresif diyebiliriz oyun içerisinde süt çocuğu değilde daha çok sert bad boy tarzı bir hale bürünüyorsun bu cevaplarına da yansıyor ki tavsiyem bu, kavgalarda vs korkak olmuyorsun. Tavuk ta adından anlaşılacağı gibi korkak anlamında. Her cevap bu iki sonucu da etkiler. Bazı seçimler de mesela 2 şık var diyelim birini seçemeyebilirsin. Atıyorum jille hediye vereceksin vermek için senden tavuk puanı istiyor ama sen DİK kısmında daha öndesin o zaman diğerini seçmek zorunda kalıyorsun ama böyle anlar çok az. Genelde cevaplar hep skorları etkiler.

BitterKinder

BitterKinder

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun linkinde sıkıntı yaşıyorum sürekli reklam açıyor ad blocker kurdum yine olmuyor indirme linkini açmıyor yardım edebilecek var mı?

recocan21

recocan21

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ekli dosyayı görüntüle 4073

GENEL BAKIŞ

Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?

Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB

Oyun Konuları
3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.

BU OYUNUN TÜRKÇE SÜRÜMÜ YAZIM HATALARINI VE ANLAM BOZUKLUKLARINI DÜZELTEBİLMEMİZ AÇISINDAN BETA AŞAMASINDADIR. BETA AŞAMASINA KATILIP ERKENDEN TÜRKÇE OYNAMAK İSTİYORSANIZ ÜYELİK ALMANIZ GEREKMEKTEDİR. AŞAĞIDAKİ LİNKTEN MAĞAZAYA ULAŞABİLİRSİNİZ.

MAĞAZA

İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - GDRIVE - GOFILE - DROPMEFILES

Düşük Boyutlu (Kolay Kurulum) ANDROID

MEGA - MEDIAFIRE

ANDROID

MEGA - MEDIAFIRE - GDRIVE

SON SÜRÜMDEN BİR ÖNCEKİ SÜRÜMÜN SAĞLIKLI KAYIT DOSYASINA ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYIN!

BEING A DIK SON SÜRÜM (0.6) REHBER İÇİN TIKLAYIN!

GÖRSELLER

Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
Ben yeni başlayacam da oyunun ilk sürümünü falan nerden bulabilirim

eraqon

eraqon

Güncelleme Abonesi
Kredi
1₺
Arkadaşlar 5. bölümün sonunda Masif Tavuk olarak bitirdim jille yürümek için ancak 6.bölümde jill ile olan bir sahneye geçmiyor ona yürümeme rağmen piyano sahnesinde onunla konuşulmuyor bunun için ne yapmak gerek bilen varmı ?

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
kızgın57

kızgın57

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Merhaba

Bütün oyunlara Being a DIK betadan çıkana kadar engel koyulmus şimdi ben betasını satın alınca yine beklemem mi gerekiyor ?

Üst Alt