Oyunu kurmak için 10 - 12GB boş alana ihtiyacınız var. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız küçük APK'yı indirmenizi öneririm.Yuklemeye çalışıyorum ama sürekli oyun yüklenmedi hatası alıyorum yardımcı olabilecek birisi varmi
Teşekkürler bir deneyecegimOyunu kurmak için 10 - 12GB boş alana ihtiyacınız var. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız küçük APK'yı indirmenizi öneririm.
Küçük apk dosyasında müzikler yok sanırım. Öyle değil mi ?Oyunu kurmak için 10 - 12GB boş alana ihtiyacınız var. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız küçük APK'yı indirmenizi öneririm.
Evet, ve görüntü kalitesi bir tık düşük.Küçük apk dosyasında müzikler yok sanırım. Öyle değil mi ?
0.5 indirmem indirme boyutu olarak bana yardımcı olur mu? Yani 0.6 güncellemesi çıkarsa daha az mı boyut indiririm.Oyunu kurmak için 10 - 12GB boş alana ihtiyacınız var. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız küçük APK'yı indirmenizi öneririm.
0.5 indirseniz bile 0.6'yı baştan tekrar indirmeniz gerekiyor. Boyut olarak bir kazanç sağlamayacaksınız.0.5 indirmem indirme boyutu olarak bana yardımcı olur mu? Yani 0.6 güncellemesi çıkarsa daha az mı boyut indiririm.
peki oynamak için erişim gerekiyorsa neden linkler gizli ki?0.5 indirseniz bile 0.6'yı baştan tekrar indirmeniz gerekiyor. Boyut olarak bir kazanç sağlamayacaksınız.
Being a dık şuan Beta olduğu için Destekci Veya Erken erişim alırsanız gözükür diğer türkçe ve yapay zeka lınkleri gözüküyor.peki oynamak için erişim gerekiyorsa neden linkler gizli ki?
yok biliyorum diğer oyunları, being a dik linkleri neden gözükmüyor ki, erişime açık olmayanlar bile indirip hazırda bekleyebilirlerBeing a dık şuan Beta olduğu için Destekci Veya Erken erişim alırsanız gözükür diğer türkçe ve yapay zeka lınkleri gözüküyor.
Bazı Zihniyeti kötü olan kişilerden dolayı böyle karar verildi.yok biliyorum diğer oyunları, being a dik linkleri neden gözükmüyor ki, erişime açık olmayanlar bile indirip hazırda bekleyebilirler
aralık diyorlarBetadan ne zaman çıkacak tam bir tarih var mı?
ödeme bildirimiOyunu satın aldım şimdi napcam
değerBirde tavuk olmanın artıları neler? Tekrardan oyunu 0'dan tavuk olarak oynamaya değer mi? Ek sahneler yeterli mi bunun için?