Caspainx
Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kanka 11inci bölümde büyük ihtimal saveden kaynaklı 12inci bölüm savelerini indirip kurdum hata almadım 12den devam ettimHangi bölüm? Aldığın hatayı da atar mısın
Son Konular
Kanka 11inci bölümde büyük ihtimal saveden kaynaklı 12inci bölüm savelerini indirip kurdum hata almadım 12den devam ettimHangi bölüm? Aldığın hatayı da atar mısın
'Windows' ve 'R' tuşlarına basıp açtığın pencereye '%appdata%' yazıp aratırsan açılacaktır.AppData\Roaming bunu bulamadım yardımcı olur musunuz kayıt için
Henüz değil, oyun çıktığı gibi çevrilip paylaşıldığı için henüz hile menüsü bulunmuyor.hile menusü aktif değil mi
Yaşadığın sorunu daha detaylıca anlatman gerek, bu şekilde yardımcı olamayız.oyun açılmıyor
Harbi onu ben de anlamadım. 3 cü bölümde Quinn birine madde veriyodu ama kim olduğ bilinmiyodu onun yüzü göründü. Benim anladığım Quinn in mc yi madde bağımlısı yaptığı.Oyunun sonundaki Quinn sahnesini ayıkamadım. O sahneyi nerede nasıl yaşamıştık detayları hatırlayan var mı?
Ben de 2. Bölümün başında bu sahnenin olduğunu hatırlıyorum. Tommy sanmıştım başta. MC orda dik ceketiyle sakallı halde ne arıyor. Henüz ne dik olmuştu ne de sakal bırakıyorduHarbi onu ben de anlamadım. 3 cü bölümde Quinn birine madde veriyodu ama kim olduğ bilinmiyodu onun yüzü göründü. Benim anladığım Quinn in mc yi madde bağımlısı yaptığı.
Sezon finalioyun final mi verdi yoksa sezon finali mi
yunu tekrar indirdim ama galerideki sahneleri nasıl açıyoruz bende kilitli gözüküyor
hileler aktif mi dostum ?Mod ekli oyunu tekrar indirdim ama galerideki sahneleri nasıl açıyoruz bende kilitli gözüküyor
Mod kurulu yazıyor ama hileleri nasıl kullanıyor anlamadimhileler aktif mi dostum ?