A
agn1
Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Hile ile galeriyi nasıl aciyosunBenle ilgili mi bilmiyorum hile ile galeriyi açtığımda kilidi açılmış gibi görünmesine rağmen üstüne tıkladığım zaman herhangi birşey olmuyor yani sahne açılmıyor
Son Konular
Hile ile galeriyi nasıl aciyosunBenle ilgili mi bilmiyorum hile ile galeriyi açtığımda kilidi açılmış gibi görünmesine rağmen üstüne tıkladığım zaman herhangi birşey olmuyor yani sahne açılmıyor
Galerinin kilidi açılmıyor istatistikleri değiştiremiyorum hile neye var anlamadım
üzücü keşke olsaydı daha iyi yol alırdıkGalerinin kilidi açılmıyor istatistikleri değiştiremiyorum hile neye var anlamadım
Kilit açılmış gözüküyor ama sahneler oyanatilmiyorOyun içerisinde sağ alttaki Hileler butonuna basacaksın
üzücü keşke olsaydı daha iyi yol alırdık
Ben hile yerini görmemişim hile aktifüzücü keşke olsaydı daha iyi yol alırdık
Merhabalar hile şuan fixlenmiş vaziyette mi ona göre indirecemHilede bir sorun yok, çalışıyor. Sadece 12. bölümde kilidi açılan sahnelere tıklanmıyor. O da birazdan düzeltilecek.
Hayır değil, tekrardan buraya yorum atılır güncellendiğinde. Şu anda oyunda galeri hilesi dışında bir sorun yok.Merhabalar hile şuan fixlenmiş vaziyette mi ona göre indirecem
Galeri düzeltmesi ne zaman gelirHayır değil, tekrardan buraya yorum atılır güncellendiğinde. Şu anda oyunda galeri hilesi dışında bir sorun yok.