Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.12.0 (3.Sezon - 4. Bölüm)
Knk

Knk

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
saveler inş paket olmaz 0 dan akstım her seneryoda da tum kızlar eklenmemişti son kısımda tekrardan 3.sezon başıdnan oynamak lazım tum kızlar için yanlışmıyım

T

TheNik054

Eternum Türkçe
Heart Problems Türkçe
Kredi
20₺
Bölümü bitirdim gerçekten tek kelimeyle müthişti. Neleri bekliyoduysam tam da onları verdi hatta üstüne de çıktı. Her ihtimale göre sonuç alabiliyosunuz. 10/10deneyim)

Yakari35

Yakari35

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1₺
Androide satın alıcam hata var mı andridde ve save aktarımı nasıl oluyo

Kekwox

Kekwox

That New Teacher Türkçe
Kredi
130₺
Yaaani açıkçası ben sürüm için meh diyorum. Bellanın sırrının aslında bir trajedi olması beni memnun etmedi. O kapalı odada kocasını hapseden bir yandere olsa bence daha makul olurdu. Buz kraliçesi lakabına ve soğuk ifade ve mimiklerine daha uygun olurdu. Onun haricinde rionun sahalara geri dönmesine aşırı mutlu oldum. Depresif ve gotik kadın karakterlere her zaman kucak açmışımdır. :D

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
AppData\Roaming bunu bulamadım yardımcı olur musunuz kayıt için
'Windows' ve 'R' tuşlarına basıp açtığın pencereye '%appdata%' yazıp aratırsan açılacaktır.

hile menusü aktif değil mi
Henüz değil, oyun çıktığı gibi çevrilip paylaşıldığı için henüz hile menüsü bulunmuyor.

oyun açılmıyor
Yaşadığın sorunu daha detaylıca anlatman gerek, bu şekilde yardımcı olamayız.

Ragerer2

Ragerer2

lust sezon 4
Eternum Türkçe
No More Money Türkçe
Kredi
80₺
Benle ilgili mi bilmiyorum hile ile galeriyi açtığımda kilidi açılmış gibi görünmesine rağmen üstüne tıkladığım zaman herhangi birşey olmuyor yani sahne açılmıyor

JSMacTavish

JSMacTavish

141
Kredi
1₺
Oyunun sonundaki Quinn sahnesini ayıkamadım. O sahneyi nerede nasıl yaşamıştık detayları hatırlayan var mı?

T

TheNik054

Eternum Türkçe
Heart Problems Türkçe
Kredi
20₺
Oyunun sonundaki Quinn sahnesini ayıkamadım. O sahneyi nerede nasıl yaşamıştık detayları hatırlayan var mı?
Harbi onu ben de anlamadım. 3 cü bölümde Quinn birine madde veriyodu ama kim olduğ bilinmiyodu onun yüzü göründü. Benim anladığım Quinn in mc yi madde bağımlısı yaptığı.

JSMacTavish

JSMacTavish

141
Kredi
1₺
Harbi onu ben de anlamadım. 3 cü bölümde Quinn birine madde veriyodu ama kim olduğ bilinmiyodu onun yüzü göründü. Benim anladığım Quinn in mc yi madde bağımlısı yaptığı.
Ben de 2. Bölümün başında bu sahnenin olduğunu hatırlıyorum. Tommy sanmıştım başta. MC orda dik ceketiyle sakallı halde ne arıyor. Henüz ne dik olmuştu ne de sakal bırakıyordu

İmperiar

İmperiar

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
That New Teacher Türkçe
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
41₺
oyun final mi verdi yoksa sezon finali mi

Üst Alt