Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.12.0 (3.Sezon - 4. Bölüm)
T

TheNik054

Eternum Türkçe
Heart Problems Türkçe
Kredi
20₺
Yorgunsun, değil mi?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-08-10 at 07.26.59.jpeg
    WhatsApp Image 2026-08-10 at 07.26.59.jpeg
    261.6 KB · Görüntüleme: 8
T

TheNik054

Eternum Türkçe
Heart Problems Türkçe
Kredi
20₺
Evet bir işsizim ve hepinizi seviyorum. Bu yüzden rehber şeklinde spoilerlı her kız için ne yapmalısınız onu yazacağım üstelik neyi yaptığınızda ne oluyor onu da yazacağım. Ayrıca AOC ekibinede teşekkürler çeviri için. Şimdiden söylüyorum AĞIR SPOİLER VAR BİTİRMEYEN OKUMASIN.
Josy- İki yol var. Birincisi others-tayken kendisinin evine takılmaya gittiğinizde ve 9 cu bölümdeki partide fotoğraf esnasında kenisine hisleriniz olduğunu söylerseniz 12 bölüm sonu Mayadan ayrılıyor. Size hala şansımız varmı diyor orda kabul edin. İkincisi josy/Maya rotasındanda yine sonda ayrılıyolar ve orda josy i seçiyonuz.

Maya- Josy/Maya da ol ve sonda ayrıldıklarında onu seç. Ha birde ikisiylede puanınız yüksekse ikisinden birini seçmek yerine toplu ayrılabilirsiniz.

Nikita- Yapılması neredeyse imkansız olan rota koymuş yapımcı sağolsun. Sırf şunu yapabilmek için 8 ci bölüme geri döndüm. Bilmeyenler için 9-cu bölümdeki maske takan kız ve 11 dede flört ettiğimiz sarı saçlı mavi gözlü kız . Eğer 9 ve 11 de sahelerini gördüyseniz sınıftayken size güldüğü sahneyi de gördüyseniz rota açık demek. Olay şöyle öncelikle kimseyle bir şey yaşamamanız gerek chick olmanız gerek yani ama yalnız olmanız gerek. Bölüm sonunda kimlerle bir şeyler yaşamışsanız ortaya çıkıyor (Quinn mc ile herhangi bir şey yaşayan içki içsin diyor ve herkez içiyor)ve Nikita sizden vazgeçiyor. Ama orda adınız temize çıkarsa ve chick teyseniz Nikita sizle oluyor. Ben de bunu anlamadım yani bir insan neden 12 bölüm boyunca kimseyle sevişmedenyada sevgili olmadan üstüne chick te oynasınki? Hileyle düzelt diyenler için Hileler her seçminizi düzeltmiyor. Mesela hilede Lily ile yattın yada yatmadın yazıyor ama ondan önce seçim dahilinde olmadan öpüldüğün için onun da ismi ortada gidiyor. Yapılması çok zor ve hiç bir yerde de rehber script rehberi olmadığı için yazayım dedim.

Jill- Yukarda söylediğim ifşalanma töreninde adınız sürtük gibi çıkarsa(Yani çok fazla kızla birlikteliğiniz ortaya çıkarsa) sizden ayrılıyor. Demedi demeyin.

İsabella- Adınız sürtük olarak çıksa bile sizle oluyor. Başka bir şey yok.

Sage- Burda da eğer Jade le birşey yaşamışsanız sizden ayrılıyor.(Denemedim ama bence öyle.)

Bianca- Değişen bir şey yok. Jill yada İsabella yı aldatmanız gerek. Bu bölümde ortaya çıkıyor ve sizden ayrılıyorlar. Bu da yetmezmiş gibi ana kızlar size o.. çocuğuymuşsunuz gibi davranıyor. Ama değerdi yani))

Sally- Sadece 11 de kendisini öpmüş olmanız gerek.

Lily- 11 bölümün sonunda centilmen yaklaşım seçmeniz yeterli.

Riona- Size geldiğinde Quinn le görüşme diyin yeter.

Sarah/Melanie- Bu ikisini unutmayın bunlarıda bölüm sonu öpebiliyorsunuz. Ama 9 cu bölümde geceyi onlarla geçirdiyseniz oluyor sanırım.

Elena- Bu konuda konuşmayacağım... Sadece 9 daki sahneyi görmüş olun yeter. Hayatta yaptığım için pişman olduğum şeyler arasına ilk 5 i zorlar yani)

Başka farklı bir şey olmuyor. Diğerleri klasik ilerliyor. Tek olay Nora ile sahne açarsanız Cathy ninkini açamıysunuz. Onu da söyleyeyim. Sadece bölüm sonu sevgililik gibiyosanız puanınız yüksek değilse sıkıntı çıkıyor sanırım pek denemedim.

Son düzenleme:
O

okinaw

Kredi
0₺
Kayıt dosyalarını göremiyorum C:\AOC\BeingaDIK içine denmiş ama bende beingaDık dosyası yok import deyince arabölümden başlıyor verdiginiz kayıt dosyalarıyla nasıl çözebilirim bu durumu?

Üst Alt