3.sezonun başında var ara bölüm diye geçiyorSiteyi kontrol ettim ama göremedim. Nerede var?
Aynı hatayı ben de alıyorum hala bir çözüm bulamadım. W10'da çalışıyordu cayır cayır. Gelen güncellemeden dolayı olabilceğinden bahsedildi, yani güncellemenin kaldırılması çözüm olabilirmiş fakat Windows güncellemelerini kaldırmak ne kadar mantıklı bilemedim. (Uğraşmak da istemedim açıkçası.) Yardımcı olabilecek var mı?Ekli dosyayı görüntüle 16554
Arkadaşlar selam 3. sezonu başlatmak isterken böyle bir hata alıyorum yardımcı olabilecek var mı
Yapımcı bir aksilik çıkmazsa şubat başında beta testlerine başlayacağını söyledi. Beta testleri genelde 2 hafta olur, 3-4 günde çevirisi olur yani şubat sonu mart gibi görünüyor.Şubat geldi hala ses soluk yok dimi?
1 ay çeviri betasini da hesaba kat, bak adamlar ocak ayının ilk gunlerinde eternum'un yeni bolumunu yayinladilar APÇ ekibi birkaç günde çeviri yaptı ve betaya atti (premium daha doğrusu). 20 gündür betadaYapımcı bir aksilik çıkmazsa şubat başında beta testlerine başlayacağını söyledi. Beta testleri genelde 2 hafta olur, 3-4 günde çevirisi olur yani şubat sonu mart gibi görünüyor.
o nedir?Me-ni-zone'ye girebilen varmı güvenli internet felan yazıyo tüm ayarlarda güvenli taramayı kapatmama rağmen hala giremiyorum.hattımda da güvenli aramayı kapattım.
Başka bi siteo nedir?
Badik için beta beklenmez ya. Adamlar akşamına çeviriyor yazıktır1 ay çeviri betasini da hesaba kat, bak adamlar ocak ayının ilk gunlerinde eternum'un yeni bolumunu yayinladilar APÇ ekibi birkaç günde çeviri yaptı ve betaya atti (premium daha doğrusu). 20 gündür betada
Çeviri 1 ay demiyorum o cevirilen bölümün herkese açılmasını diyorum. Adamlar vip üyelere özel olarak 1 ay veya daha fazla olarak kapalı tutuyorlar.Badik için beta beklenmez ya. Adamlar akşamına çeviriyor yazıktır
Bi zahmet VİP alalım diyorum bende. Adamlar sabahlıyorlar çevireyim derken. Yapay zeka yapmıyor o çeviriyi. Gerçek insanlar yapıyor ve karşılığını isteyecekler haliyleÇeviri 1 ay demiyorum o cevirilen bölümün herkese açılmasını diyorum. Adamlar vip üyelere özel olarak 1 ay veya daha fazla olarak kapalı tutuyorlar.