Spoiler var become a rockstar oynamayan bakmasın.
Size çok absürt bir teori sunucam ama bu tezi aynı zamanda yazarken kendim çürütücem. Lakin size garip gelse bile gülmeyin. Become a rockstar oynayan varsa aranızda bilirler. İlk başlarda karakter karşı apartmana bakınca, çıplak bir kız görür (adı hatırımda değil ama esmer ve hastanede staj yapıyor) ve, hikaye ilerleyince tıpkı Sage ye benzeyen bir kadın görürüz. Bu kadın o kızın annesidir ve badikte ki sage den daha yaşlı gibi gözüküyor. Aynı zaman da Badikte ki elena da ana karakterin ablasıdır. Badik te ki Troy aynı zaman da become a rockstar da ana karakterin yaşadığı şehrin en meşhur rock yıldızı grubun gitaristidir. Hatta ve hatta Elenaya benzeyen ana karakterin ablası, Badikte Sage nin giydiği siyah kıyafeti bile giyiyor. Bu durum da, sanki become a rockstar'ı badik'in devamı gibi bir durum söz konusu oluyor(badik her ne kadar bitmemiş olsa da). Buraya kadar herşey tamam, tezi çürüteceğim kısma geldim.
1-Badik daha bitmedi.
2-Ana karakter müzik grubunu kurarken tanıştığı üni 1 öğrencisi solist kız da Rionaya benziyor. Elena ve Sage ye benzeyen karakterler become a rockstar da yaşlı gözükürken, Riona ya benzeyen çok genç olduğu olduğu için işler patates oluyor. Araştırdım yapımcıları aynı bile değil, neden bu kadar benziyorlar anlamış değilim.