Phoenix
Editör
Muhtemelen var. Sunucumuza girip #kayıt-dosyalarınız kısmına bakınız.discord da acaba 8 bölüm için jiiiil savesi varmı ?
Muhtemelen var. Sunucumuza girip #kayıt-dosyalarınız kısmına bakınız.discord da acaba 8 bölüm için jiiiil savesi varmı ?
Discord sunucusunda jill kayıt dosyası bulunmaktadır.discord da acaba 8 bölüm için jiiiil savesi varmı ?
buldum teşekkürlerDiscord sunucusunda jill kayıt dosyası bulunmaktadır.
3.sezon olana atman gerekiyor.şimdi ben 9.bölüm için dc den jill olan kayıt dosyasını indirdim de %appdata% renpy klasöründe 2 adet badik var bitanesi badik diğeri 3.sezonlu olan bu kayıt dosyasını 9.bölümü oynamak için hangisine atıcam ?
Yeni sezona kayıt dosyası aktarmak normal kayıt dosyası aktarmak ile bir değil maalesef. Çözdünüz mü yoksa hala devam ediyor mu? Devam ediyorsa probleminiz bu mesajı yanıtlayınız.sezon 3 e atıyorum ama hiç bişey değişmiyo hala 1. ve 2.sezondaki kayıtlarım gözüküyo sadece. 3.sezona girince attığım saveler gözükmüyo
bu problemi ben yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz?Yeni sezona kayıt dosyası aktarmak normal kayıt dosyası aktarmak ile bir değil maalesef. Çözdünüz mü yoksa hala devam ediyor mu? Devam ediyorsa probleminiz bu mesajı yanıtlayınız.
Oyunların kayıtlarını rahatça aktarmanız için discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlenenlerine videolar koyduk oraya bakıp rahatça save dosyalarınızı aktarabilirsiniz.bu problemi ben yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Rica ederim iyi oyunlar.teşekkürler
Discord sunucumuza gelin orada size detaylı bir şekilde anlattığımız bir video var o aşamaları takip edersiniz.Adminler beceremedim dosyayi indirdim zipten cikardim dosya olarak hangi klasöre atmam gerekiyor detayli tarif edebilir misiniz
Discord sunucumuza katılarak 3. sezona nasıl kayıt dosyası aktarabileceğinizi öğrenebilirsiniz.Hocam benim 1 ve 2. Sezonum yok direkt 3. Sezon başlamak istiyorum ancak kayit dosyasi yok diyor bu dosyayi indirip rardan cikartip oyun dosyasina atiyorum ama yine save dosyasi gozukmuyor oynayamiyorum ne yapmam lazım
MackenzieDosyaya ulaşılamıyor güncelleme yapabilir misiniz lütfen
Link bozulmuş düzeltilene kadar discord sunucumuza gelebilirsiniz #kayıt-dosyalarınız kanalında 7. bölüme ait kayıt dosyaları bulunmakta.Dosyaya ulaşılamıyor güncelleme yapabilir misiniz lütfen