Korisch
Kayıtlı Üye
Evet yeniden başlamanız gerekiyor.buradaki kayıt dosyasını yüklediğimde hata veriyor yeniden mi başlamam gerekecek?
Evet yeniden başlamanız gerekiyor.buradaki kayıt dosyasını yüklediğimde hata veriyor yeniden mi başlamam gerekecek?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! discord sunucumuza gelipte orada ki insanlarada save var mı diye sorabilirsiniz.Daha fazla dik olalım o zaman
O zaman iyi oyunlar dilerim.yo teşekkürler yeniden başlamak daha zevkli sanırım
Bende de olmadı nasıl yapılıyor buben denilen her şeyi yaptım ama bir değişiklik olmadı neden acaba fikriniz var mı
Ben yaptım ama olmadı sebebi nedir ?Eline sağlık.
Kayıt dosyası uyumsuz olduğu için baştan başlatıyor. Discord sunucumuzda, direkt son sürümden başlamanızı sağlayan kayıt dosyaları mevcut ona bakabilirsiniz.Kayıt dosyasını atıyorum ama yinede oyun baştan başlıyor yardımcı olursanız sevinirim..
TM teşekkürlerKayıt dosyası uyumsuz olduğu için baştan başlatıyor. Discord sunucumuzda, direkt son sürümden başlamanızı sağlayan kayıt dosyaları mevcut ona bakabilirsiniz.
Doğru konuma attığınıza emin misiniz?discord sunucusundaki kayıt dosyalarını attım ama yine de oyunda gözükmüyor kayıtlar yardımcı olabilir misiniz ??
Bu kayıt dosyaları 7. bölümün sonuna ait. O yüzden dolayı hiç biri sizin kaldığınız yere yakın değil.Oyunu 1S 4. bölüme kadar oynadım güncelini yeni yükledim bu savelardan hangisi kaldığım yere daha yakın ? birden çok save var
Discord sunucumuzda mevcut.Yeni bir kayıt dosyası gelirmi? Burdaki hiçbir dosya çalışmıyor hepsinde hata veriyor.
Nasıl bir dosya iniyor?Save dosyasını indiremiyorum saçma sapan bir dosya iniyor onun yerine