teşekkürlerThecano Bu kayıt dosyası eskide kaldığı için çalışmayabilir yeni kayıt dosyalarını Buraya Tıklayarak indirebilirsiniz.
Ara bölüme mi kurdunuz yoksa 8. bölüme mi?İndirdim amaa son sürümde kurulumu yapmama rağmen save dosyası gelmedi ? (windows)
8. bölüme yani son sürümü indirdim ve oraya kurdum save dosyasınıAra bölüme mi kurdunuz yoksa 8. bölüme mi?
Bu şekilde kurduğunuza emin olun. Hala olmuyorsa bir yerde yanlış yapıyorsunuzdur ya da kayıt dosyanız hatalıdır.8. bölüme yani son sürümü indirdim ve oraya kurdum save dosyasını
7.bölüme ait olan kayıt dosyası yeni sezonda çalışmaz. İkinci sezonun son bölümü olan 8.bölümün sonuna kadar oynayıp aktarma dosyası oluşturman lazım.deneyen varmı yeni bölümde
Gelmez.Telefonu değiştirdim. Önceki telefonumda oyunu silip tekrar yükselemde kayıtlarım geliyordu yeni cihazda da gelir mi?
Aktar kısmında gözükmüyorsa yanlış yapmışsınızdır.Kayıt dosyalarını indirdim 3. Sezonda çalışmıyor mu acaba save ler gözükmüyor dediğiniz gibi adultoyun çevirinin içine de çıkarttım
Kayıt dosyanın adını ve nereden indirdiğini söylersen yardımcı olalım.Şimdi ben sadece 3. Sezonu indirdim kayıt dosyasınıda içine çıkarttım neresi yanlış
Aktar kısmında gözükmüyorsa yanlış yapmışsınızdır.
Kayıt dosyanın adını ve nereden indirdiğini söylersen yardımcı olalım.
Discord sunucumuzda bulabilirsiniz.İkinci sezonun son bölümü olan 8.bölümün kayıt dosyası mevcut mu ?