ReckyRey
Doğasever
Kullandığınız kayıt dosyası uyumsuzdur.dosyayı kurdum ama yine oyuna 0 dan başlıcak gibiyim neden bir fark yok attım renp içine ama kayırlı oyun yok yüklü yerde
Kullandığınız kayıt dosyası uyumsuzdur.dosyayı kurdum ama yine oyuna 0 dan başlıcak gibiyim neden bir fark yok attım renp içine ama kayırlı oyun yok yüklü yerde
0.6 için 0.6 kayıt dosyası mı gerekli yaniKullandığınız kayıt dosyası uyumsuzdur.
Bi bakıma evet0.6 için 0.6 kayıt dosyası mı gerekli yani
Tahmin çok iyi olmuşBelirli bir zaman verilmedi fakat yapımcı bu hızda geliştirmeye devam ederse Ekim sonu - Kasım ortası gibi gelebilir.
Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Sürüm: Tüm bölümler
Platformlar: Windows, Android
Not: Bu kayıt dosyası Discord üyelerimizden alınmıştır.
Windows'da kayıt dosyasını nasıl kurarım?
- Öncelikle indirdiğiniz dosyayı RAR'dan çıkartın.
- Bilgisayarınızda çalıştır komutunda %appdata% yazın.
- Sonrasında renpy klasörüne girin ve hangi oyunun kayıt dosyasını indirdiyseniz o klasöre girin ve rardan çıkarttığınız dosyaları oraya atın.
Android'de kayıt dosyasını nasıl kurarım ?
- RAR'dan çıkartabileceğiniz bir uygulama indirin. (ZArshiver indirebilirsiniz)
- İndirdiğiniz dosyayı RAR'dan çıkartın.
- Android - Data - AdultOyunCeviri konumunda indirdiğiniz oyuna ait klasöre atın.
[/S
Bu kayıt dosyasını sadece oyunun PC sürümünde kullanabilirsiniz. Android sürümü için kayıt dosyası Discord sunucumuzda paylaşıldı.Kayıt dosyası hata veriyor
Buradan indirdiğiniz kayıt dosyasını sadece oyunun PC sürümünde kullanabilirsiniz. Android sürümü için kayıt dosyası Discord sunucumuzda paylaşıldı.Abiler kayıt dosyasını kurdum android de badik klasörünün içine komple bütün dosyayı attım aynı sonra tek tek save dosyalarını attım yine aynı yardım edin de baştan baslamayayim
Discord'dan bana yazarsanız yardımcı olurum, orada da nickim aynı.discorda baktım ama çok fazla kayıt dosyasaı var ve bölüm bölüm tam anlamadım
Bu pc içinmiş sanırım android kayıt dosyasını atabilir misiniz?Tam 2 saat uğraştım açıklamadaki gibi yaptım oyuna girdim hiçbir şekilde save dosyası, devam edicek bir yer bulamadım dosyalar bozukmu 5 tane dosya vardı içinde log,renpy version, extra info, json, screenshot ?? Lütfen yardım
Android için kayıt dosyası Discord sunucumuzda paylaşıldı.Bu pc içinmiş sanırım android kayıt dosyasını atabilir misiniz?
Arkadaşlar Android de nasıl kurabilirim yardımcı olurmusunuzPaylaşılan Tarih: 14.11.2020
Sürüm: Tüm bölümler
Platformlar: Windows, Android
Not: Bu kayıt dosyası Discord üyelerimizden alınmıştır.
Windows'da kayıt dosyasını nasıl kurarım?
- Öncelikle indirdiğiniz dosyayı RAR'dan çıkartın.
- Bilgisayarınızda çalıştır komutunda %appdata% yazın.
- Sonrasında renpy klasörüne girin ve hangi oyunun kayıt dosyasını indirdiyseniz o klasöre girin ve rardan çıkarttığınız dosyaları oraya atın.
Android'de kayıt dosyasını nasıl kurarım ?
- RAR'dan çıkartabileceğiniz bir uygulama indirin. (ZArshiver indirebilirsiniz)
- İndirdiğiniz dosyayı RAR'dan çıkartın.
- Android - Data - AdultOyunCeviri - BeingaDIK06 konumunda indirdiğiniz oyuna ait klasöre atın.
Forumdan indirdiğiniz kayıt dosyasını sadece oyunun PC sürümünde kullanabilirsiniz. Android sürümü için kayıt dosyası Discord sunucumuzda paylaşıldı.Arkadaşlar Android de nasıl kurabilirim yardımcı olurmusunuz
Discordakini bulamadım ki linke bastım bşy çkmadıForumdan indirdiğiniz kayıt dosyasını sadece oyunun PC sürümünde kullanabilirsiniz. Android sürümü için kayıt dosyası Discord sunucumuzda paylaşıldı.