Become a Rockstar Kayıt Dosyasıkayıt dosyası var mıdır ben oyunu oynamıştım bitirmiştim yeni bölüm gelmeden önce onu nasıl yüklşeyebilirim yoska illah baştan mı oynayacağız ?
ben oyunu sonuna kadar oynadim guncelleme geldi tekrar bastan mi balsicamEvet geldi.
Eğer oyunu bizim sitemizden indirdiyseniz save dosyalarınız aynı şekilde duruyordur.ben oyunu sonuna kadar oynadim guncelleme geldi tekrar bastan mi balsicam
peki guncellemeyi nasil yapacamEğer oyunu bizim sitemizden indirdiyseniz save dosyalarınız aynı şekilde duruyordur.
Oyunun eski apksını silip yenisini kurabilirsiniz. (Save dosyalarınız silinmez)peki guncellemeyi nasil yapacam
tesekkurlerOyunun eski apksını silip yenisini kurabilirsiniz. (Save dosyalarınız silinmez)
Rica ederim iyi oyunlar.tesekkurler
Yaklaşık 1 saat uzadı.Güncelleme ile birlikte oyunun süresi tahmini ne kadar uzadı
Eski dosya ile devam edebilirsiniz.Yeni sürümde baştanmı başlıacaz yoksa eski save dosyası ile devam edebiliyozmu
Burada zaten yazıyorŞuan o kadar sinirliyim ki madem ücret ödemeden oyuna giriş yapılmıyor peki söyleyin neden 690mb tım boşa gitti benim neden indirme linklerini sadece ödeme yapan üyeler için açmıyorsunuz lütfen ya
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltilip betadan çıkartılacaktır, tam tarih yok.Oyun hala herkese açık olmadı ya ne zaman olacak
Tarih verilmedi.Devamı ne zaman gelir