Bu sürümde oyuna 632 yeni render ve 32 animasyon eklendi. Sadece yeni sürümün uzunluğu 1 saat civarı.Güncellemenin uzunluğu ne kadar sahne eklenmiş ?
Bu sürümde oyuna 632 yeni render ve 32 animasyon eklendi. Sadece yeni sürümün uzunluğu 1 saat civarı.Güncellemenin uzunluğu ne kadar sahne eklenmiş ?
1-1.5 hafta sonra çıkacaktır.Tahmini bir süre var mı betadan herkese açık olması için
Biz teşekkür eder iyi oyunlar dileriz.Daha önce Beging A Dik ve Accting Lesson çevirilerinizi oynadım. Gerçekten kalite kokuyordu. Sıra bunda, teşekkürler Adult Oyun Çeviri
Beta erişim almanız gerekiyor.
1-1.5 hafta sonra herkesin erişimine açılır.peki biz beta erişimden ne zaman kalkar bizlere sunulur tahmini bir zaman var mı
teşekkür ederimmm kalp1-1.5 hafta sonra herkesin erişimine açılır.
Rica ederim.teşekkür ederimmm kalp
Kullanıcı adı şifremi doğru girmeme rağmen beni bı sayfaya atıyor yardımcı olurmusunuzEkli dosyayı görüntüle 785
GENEL BAKIŞ
Ana karakter, büyük bir şehire yeni taşınıp iş arayan ve yeni bir müzik grubu kurmayı isteyen birisidir. Yeni insanlar ve yeni fırsatlar, hepsi sizin elinizde.
Paylaşılan Tarih: 28.08.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.70
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.49 GB
Oyun Boyutu APK: 695 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3dcg, Male protagonist, Animated, Big ass, Big Tits, Handjob, Oral sex, Vaginal sex, Voyeurism, Titfuck, Milf, Creampie, Groping, Interracial, Anal sex, Teasing
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Become a Rockstar oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
Bu oyunun Türkçe çevirisi Beta Sürecindedir, siz de betasına katılmak isterseniz;
MAĞAZA
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 786 Ekli dosyayı görüntüle 787 Ekli dosyayı görüntüle 788 Ekli dosyayı görüntüle 789 Ekli dosyayı görüntüle 790 Ekli dosyayı görüntüle 791 Ekli dosyayı görüntüle 792
Oyun Beta sürecinde olduğu için "Destekçi Plus" ya da "Become a Rock star Türkçe Beta" satın almadığın sürece oyuna giriş yapamazsın. Eğer satın almak istemiyorsan bir süre oyunun Beta sürecinden çıkmasını beklemen gerekiyor.Kullanıcı adı şifremi doğru girmeme rağmen beni bı sayfaya atıyor yardımcı olurmusunuz
Anladım teşekkürler. Tahminen ne kadar sürer beta sürümünden çıkmasıOyun Beta sürecinde olduğu için "Destekçi Plus" ya da "Become a Rock star Türkçe Beta" satın almadığın sürece oyuna giriş yapamazsın. Eğer satın almak istemiyorsan bir süre oyunun Beta sürecinden çıkmasını beklemen gerekiyor.
1-1.5 hafta sonra herkesin erişimine açılır.Anladım teşekkürler. Tahminen ne kadar sürer beta sürümünden çıkması
Evet yeni sürüm geldi.Yeni bölüm mü geldi ?
Evet geldi.yebi guncelleme geldi mi