Oyunda sezon ya da bölüm yok.Bir sezonmu ?
Oyun Beta sürecinde olduğu için "Destekçi Plus" ya da "Become a Rockstar - Summer's Gone Türkçe Beta" satın almadığın sürece oyuna giriş yapamazsın. Eğer satın almak istemiyorsan bir süre oyunun Beta sürecinden çıkmasını beklemen gerekiyor.illa satın mı almamız gerekiyor eski sürümü oynayamıyorumuyum erişim hakkınız yoktur diyor
Buradan ödeme bildirimi yapın onaylandıktan sonra Oyuna Erişim sağlarsınız Ödeme Bildirimi Yapmak İçin Tıkla4 'LÜ PAKET SATIN ALDIM AMA BİŞEY OLMADI ÖDEME BİLDİRİMİ FALAN YARDIMCI OLURMUSUNUZ
yardım için teşekkürler peki ben onay gelene kadar oyunları indirsem olur mu ? yoksa onayı mı beklemem gerekiyor indirmek içinBuradan ödeme bildirimi yapın onaylandıktan sonra Oyuna Erişim sağlarsınız Ödeme Bildirimi Yapmak İçin Tıkla
Hayır İndirebilirsin Onaylandıktan Sonra Oyuna Giriş Bilgilerinizle Erişebilirsiniz Yaşadığın Sorun Olursa Discord Adresine Gelmeyi Unutma Sunucuya Katılmak İçin Tıkla.yardım için teşekkürler peki ben onay gelene kadar oyunları indirsem olur mu ? yoksa onayı mı beklemem gerekiyor indirmek için
Kartınız da Yeterli Para Yoktur Veya İnternet Harcamaları Kapalıdır Bankanızla Görüşün Bizim Yapabileceğimiz Birşey yokSon Tekliften 4'lü paket almak istiyorum ancak hep ödeme başarısız tekrar deneyin hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı?
son teklifte 3 saattir teslimat bekleniyor yazıyor onaylanmadı bu kadar sürmesi normal mi ?Hayır İndirebilirsin Onaylandıktan Sonra Oyuna Giriş Bilgilerinizle Erişebilirsiniz Yaşadığın Sorun Olursa Discord Adresine Gelmeyi Unutma Sunucuya Katılmak İçin Tıkla.
Onaylayan Kişi Şuanda Aktif değil Müsait Olduğunda Onaylarson teklifte 3 saattir teslimat bekleniyor yazıyor onaylanmadı bu kadar sürmesi normal mi ?
Sonteklif ile iletişime geçmeniz gerekiyor.Sırf kartımı denemek için steamdan 1 tl ye oyun aldım orda sıkıntı olmuyor ama son tekliften bir türlü alamıyorum
become rock star için satın aldım oyunu acaba onaylayan arkadaş ne zaman onaylar müsait olur ?Onaylayan Kişi Şuanda Aktif değil Müsait Olduğunda Onaylar
Ödeme bildirimi yaptiysan gün içinde onaylanır.become rock star için satın aldım oyunu acaba onaylayan arkadaş ne zaman onaylar müsait olur ?
Evet, oranın devamı.En son bizim müzik grubuyla diğer müzik grubu aynı yere gidecektik karşı grubtaki oğlanın biri silah alıp orda bitmişti onun devamı mı bu?