Şaka92
Kayıtlı Üye
En kısa sürede sıraya alınıp çevrilecektir.
En kısa sürede sıraya alınıp çevrilecektir.
Görev yöneticisinde Turbo yazan uygulamaları kapatınız.Selamlar. Oyuna giriş yapacağım sırada Turbo.net hatası alıyorum. The sandbox at ... ... is being used by different application. Please select a different sandbox location or try again later. şeklinde hata alıyorum bunun sebebi nedir ?
Belli bir tarih yok.Selamlar bu oyun ne zaman gelir?
teşekkürlerBelli bir tarih yok.
Görev yöneticisinde açık bu tarzda bir uygulamam yok. Bilgisayarı sıfırlamama rağmen aynı hatayı alıyorum.Görev yöneticisinde Turbo yazan uygulamaları kapatınız.
Yazılımcımıza haber verdik, en kısa sürede dönüş yapacağız.Görev yöneticisinde açık bu tarzda bir uygulamam yok. Bilgisayarı sıfırlamama rağmen aynı hatayı alıyorum.
Bu hatayı alan tek kişi o arkadaş değil. Bu hatayı almaya sebep olan şey, farklı oyunu ya da aynı oyunu birden fazla kapatıp açmak. Bu hatayı aldıktan sonra pc'yi restleyince geçiyor. Ama birden fazla kez tekrar açıp kapatınca oyunları, yine aynı hatayı veriyor. Kayıt defteri kaynaklı da olabilir, emin değilim.Yazılımcımıza haber verdik, en kısa sürede dönüş yapacağız.
Turbo adında bir uygulama yoksa oyunun kendi adını arayıp kapatın.Görev yöneticisinde açık bu tarzda bir uygulamam yok. Bilgisayarı sıfırlamama rağmen aynı hatayı alıyorum.
Geri dönüş için teşekkür ederim . Normalde indirdiğim dosyanın içine girip açıyordum. Hata aldıktan sonra dosyayı masaüstüne çıkarıp giriş yapıyorum sorunum düzeldi. Bu hatayı alan arkadaşlar varsa oyunu masaüstüne çıkarıp oyuna giriş yapabilirler.Turbo adında bir uygulama yoksa oyunun kendi adını arayıp kapatın.
Hala net bir bilgi yok.1 seneye yaklaştı yeni sürüm hakkında bilgi yok mu
En son %80 de en geç 1-2 aya biter1 seneye yaklaştı yeni sürüm hakkında bilgi yok mu
Yapımcı güncelleme ile ilgili yazı paylaşıyor. Biz de o yazıyı çevirip güncelleme abonelerimize sunuyoruz.Bu yüzdelere nerden bakıyorsunuz
albayım bitmedi albayım...En son %80 de en geç 1-2 aya biter