Mackenzie
Yönetici
Konulardaki paylaşılan tarih kısmında oyunun güncellendiği tarih yazar. Paylaşılan Tarih: 23.07.2021Son güncelleme ne zaman geldi
Konulardaki paylaşılan tarih kısmında oyunun güncellendiği tarih yazar. Paylaşılan Tarih: 23.07.2021Son güncelleme ne zaman geldi
Eğer cihazdan bahsediyorsan 2.ayin ortasındayım herhangi bir guncelleme gelmediSon güncelleme ne zaman geldi
Bir üyemiz SuperVPN önermiş.Bir şey sorucam ben yurt dışında yaşıyorum ve oyunları indirmek isterken vpn açık gibi algılıyor vpn kapatmamı istiyor bir kez daha yaşadım bu sorunu vpn ile türkiyeye bağlanmam gerektiği söylendi ama herhangi bir vpn uygulamasında türkiye bulamadım, türkiyeyi barındıran bpn uygulaması bilen yardımcı olabilir mi
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Oyun yükleniyor ancak sürekli olarak oyundan atıyor ve kapanıyor oyuna giremiyoruz
Android cihazımda 8 GB ram 128gb depolama 96 GB boş alan varHangi platformdan oynuyorsunuz?
Giriş yaptıktan hemen sonramı kapanıyor oyununuz?Android cihazımda 8 GB ram 128gb depolama 96 GB boş alan var
Şu anki sürüm en son yayınlanan sürümüdür. Siz hangi sürümünde oynadınız en son?Yeni bölüm yayımladı mı ?
En son ekip toplanıp kutlama yapıyordu.Şu anki sürüm en son yayınlanan sürümüdür. Siz hangi sürümünde oynadınız en son?
Evet ordan sonra güncelleme geldi.En son ekip toplanıp kutlama yapıyordu.
GÜZEEEEEEELEvet ordan sonra güncelleme geldi.
Belli değil yapımcıya bağlı.Bu oyunun yeni bölümü ne zaman yayımlanacak ? yapımcısı unuttu böyle bir projesinin olduğunu sanırım.
Evet giriş yapıyorum ve 10 saniye içinde atıyorGiriş yaptıktan hemen sonramı kapanıyor oyununuz?
Bozuk kayıt dosyası kullanıyor olabilirsiniz. Oyunun verilerini sıfırlayıp tekrar deneyiniz.Evet giriş yapıyorum ve 10 saniye içinde atıyor
+++Bu oyunun yeni bölümü ne zaman yayımlanacak ? yapımcısı unuttu böyle bir projesinin olduğunu sanırım.
En kısa sürede sıraya alınıp çevrilecektir.Yapımcı oyunu tamamlamış galiba buraya ne zaman gelir ve final yapmasına üzüldüğüm tek oyun