selina için aynı sorun devam ediyorTürkçe herkese erişiminde yüklemiştim o zaman oyun hatalıydı bi yerden sonra hep döngüye giriyordu bu hata düzeldi mi acaba
Evet.Bir sonraki güncelleme ile bitecek mi bu oyun?
O sürümden sonra 2 sürüm daha geldi kayıt dosyaların varsa devam edebilirsinAblasi mi ne silahla vuruluyor du orda bitmisti ordan nasil devam edebilirim
Kayit dosyasi yok olsa da nasil kuruluyorO sürümden sonra 2 sürüm daha geldi kayıt dosyaların varsa devam edebilirsin
linkleri günceller misinizSitede var kayıt dosyaları ordan alabilirsin veya kendi dosyani almak istiyorsan baştan başlayabilirsin
Kayıt dosyalarını nereye atacağıni bilmiyorsan paylaşıyorum
Windows'da kayıt dosyasını nasıl kurarım?
- Öncelikle indirdiğiniz dosyayı RAR'dan çıkartın.
- Bilgisayarınızda çalıştır komutunda %appdata% yazın.
- Sonrasında renpy klasörüne girin ve hangi oyunun kayıt dosyasını indirdiyseniz o klasöre girin ve rardan çıkarttığınız dosyaları oraya atın.
Android'de kayıt dosyasını nasıl kurarım?
- RAR'dan çıkartabileceğiniz bir uygulama indirin. (ZArchiver indirebilirsiniz)
- İndirdiğiniz dosyayı RAR'dan çıkartın.
- Android > Data > AdultOyunCeviri konumunda indirdiğiniz oyuna ait klasöre atın.
- Eğer oyuna ait klasör yoksa oyuna girip bir kere kayıt alıp deneyin.
Ben admin değilim onlar mesajı aldılar yakinca güncellenirlinkleri günceller misiniz
Sagol asin knkSitede var kayıt dosyaları ordan alabilirsin veya kendi dosyani almak istiyorsan baştan başlayabilirsin
Kayıt dosyalarını nereye atacağıni bilmiyorsan paylaşıyorum
Windows'da kayıt dosyasını nasıl kurarım?
- Öncelikle indirdiğiniz dosyayı RAR'dan çıkartın.
- Bilgisayarınızda çalıştır komutunda %appdata% yazın.
- Sonrasında renpy klasörüne girin ve hangi oyunun kayıt dosyasını indirdiyseniz o klasöre girin ve rardan çıkarttığınız dosyaları oraya atın.
Android'de kayıt dosyasını nasıl kurarım?
- RAR'dan çıkartabileceğiniz bir uygulama indirin. (ZArchiver indirebilirsiniz)
- İndirdiğiniz dosyayı RAR'dan çıkartın.
- Android > Data > AdultOyunCeviri konumunda indirdiğiniz oyuna ait klasöre atın.
- Eğer oyuna ait klasör yoksa oyuna girip bir kere kayıt alıp deneyin.
Linklerde bir sıkıntı yok.linkleri günceller misiniz
Rica ederim iyi oyunlarSagol asin knk
Çikolatalı kekim Julia'nın vurulduğu yerden sonra bi kopukluk var gibi, orda beynim yandı ve seçim yaptığım kızlardan hangisini seçersem sanki bi gün öncesinden ayrılmamışız gibi devam ediyo ve orda devrelerim yandı işte
İkiniz de aynı yerde takıldınız büyük ihtimalle Mc yani anakarakterin ablası Jane ile ilgili soru sorduğunda eğer selina rotasına gidecekseniz Jane i reddetmeniz gerekiyor yoksa oyun sürekli tekrar ediyorKapaktaki kırmızılı bana geçmişini anlatıyor ve ciddi ilişki ister misin diyor ama evet dedikten sonra bir öncrki sahneye geri dönüyor. Kısa döngüde kaldım,bug mu oldu?
İkiniz de aynı yerde takıldınız büyük ihtimalle Mc yani anakarakterin ablası Jane ile ilgili soru sorduğunda eğer selina rotasına gidecekseniz Jane i reddetmeniz gerekiyor yoksa oyun sürekli tekrar e