Oyunu yükleyemiyorum tam inecekken uygulama yüklenemedi diyor nedenOynanmasını tavsiye ettiğim bir oyun. İndirip denemenizde fayda var.
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Oyunu yükleyemiyorum tam inecekken uygulama yüklenemedi diyor neden
Yeni sürümde kayıt dosyaları olmuyor sanırım.kayıtlı yerden başlayınca hata veriyor.. oyuna baştan mı başlamam gerekiyor şimdi beyler..
Bazı saveler bende de çalışmamıştı. Ancak farklı saveleriniz varsa onları deneyin.kayıtlı yerden başlayınca hata veriyor.. oyuna baştan mı başlamam gerekiyor şimdi beyler..
elimdeki saveleri tek tek denedim ama yemiyor.. neyse artık final yapınca oyun baştan oynarım.Bazı saveler bende de çalışmamıştı. Ancak farklı saveleriniz varsa onları deneyin.
Yeni sürümü oynamadım ve spoiler yedimAga sadece biriyle birlikte olman gerekiyor hepsini idare edemezsin o yüzden döngüye sokuyor aynısı bana da oldu o yüzden ablasına ya yalan söylicen ya da ilişkilerinden birini bitiricen ablasının hastaneye kaldırıldığı sahneye kadar anna,jane ve selinayla ilişkin varsa hepsi birbirini öğreniyor. Hastane de s*çıp batırıyon yani ama hileyle hastane sahnesine kadar tüm kızları idare edersin ama hastane sahnelerine geldiğinde sadece birini seçmen gerek hilelerden seçmeyeceğin kişilerin yollarını kapat bir tavsiye daha lisa,jade ve selina'nın hala birbirini öğrenmeme durumları var hastane de ama bu güncellemenin sonuna doğru selinayı grubunla tanıştıracağın partide birbirlerini öğrenirler yine s*çıp batar ilişki uzun lafın kısası bir kişinin yolunundan devam etmen.
AnladımSana da tavsiyem mc'nin ablasının vurulup hastane kaldırıldığı sahneye gelmeden ilişkilerinden anna, jane, selina,lisa ve jade bu 4'lüden birini seçip diğerlerinin yollarını kapatman yoksa hepsinin onları idare ettiğini gördükleri an başını alırsın demedi deme.