TeşekkürlerDersimli Evet güncellendi.
Rica ederim iyi oyunlar.Teşekkürler
Oyun guncellenmemos ayni bitirdiğim yerde kaliyoRica ederim iyi oyunlar.
0.7 güncellemesini bitirdiğini düşünüyorum. 0.8de ablasının vurulduktan sonraki hikayesi olmasi lazim. henüz bende oynamadım yeni sürümü.Oyun guncellenmemos ayni bitirdiğim yerde kaliyo
Net bir tarihi yok şu andaYeni sürümü ne zaman gelecek
Evet oynayabilirsinen son sürüm mü şuan indirilebilir hali?
Ablasının vurulduktan sonrasının devamı mı yani
Eski sürümlerden kalan kayıt dosyaları maalesef bu sürümde çalışmıyor.eski sürümün save dosyasını yenisine atıp devam edebilirim değil mi pc için bir sorun olmaz?
hass..Eski sürümlerden kalan kayıt dosyaları maalesef bu sürümde çalışmıyor.
Arkadaşlar yeni bilgi devam ediyor bende yeni sürümde hiç sıkıntısız yani ablasının vurulmasından sonrası geliyor ama bende oldu diye sizde olmayabilir net bir şey söylemem mümkün değil .ben yeni sürümü indirdiğim halde eski savemden devam edebiliyorum tabi önceki sürümün sonunda sonra devam eder mi bilmiyorum bakmam lazım
Uzun bir oyun +20 diye tahmin ediyorum.Oynanış süresi kaç saat? 5 6 saat oynadım en az fakat hala 2 3 kız dışında diğer kızlar ile ilişki yaşamadım.
Become a Rock Star 0.80 Rehberini indirmek için tıklayın.Arkadaşlar ablamızın vurulduğu yere kadar geldim fakat hala ne lisa ile ne jade ile ilişkiye giremedim normal seçimlerde bulundum. Sebebi nedir acaba özel seçimler mi yapmak gerekiyor rehberi falan varmıdır acaba oyunun?