Sıfırdan diyorsanız hayır öyle başlamıyor.Daha önce oynadım . Sokakda silah çekimşlerdi . Ordanmı başlıyo ?
Gücelleme oldumu ? Olucakmı ?Sıfırdan diyorsanız hayır öyle başlamıyor.
Aralık ayı gibi gelecek diyorlar ama net değil.Gücelleme oldumu ? Olucakmı ?
Tamam. Çok teşekkür ederim . Bilgilendirdiğniz için .Aralık ayı gibi gelecek diyorlar ama net değil.
Rica ederim. İyi akşamlar...Tamam. Çok teşekkür ederim . Bilgilendirdiğniz için .
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Sitede biraz yeniyim kusura bakmayın oyunu indirdim kullanıcı adı şifremi giriyorum fakat erişiminiz bulunmamaktadır tarzı bir şeyler söylüyor oyunu oynamam için siteden paket tarzı bir şey mi satın almam gerekiyor?
Çok teşekkür ederimŞu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Herhangi bir oyun indirmek istediğimde hep erişim kartı istiyor Yeni güncelleme falan mı geldi bütün oyunlar paralı mi
2 hafta falan düzelir.Ne zaman ücretsiz oynanabilir olacak bir bilginiz var mi
Rica ederim ne demek.Peki sağolun
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda duyurusu yapılacaktır.Oyunlara erişim açıldığını nasıl anlarız bildirim gönderir mısınız
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Oyunu indirdim windows bilgisayarınızı korudu sıkıştırılmış dosya hatası verdi çözümü nedir?