Oyunları indirdigimide erişim veya viplik alın diyor 15 liralık olandan aldığımda tum oyunları kapsar mı
Belli değil, Being a DIK betadan çıktığı zaman diğer oyunlara da giriş yapabileceksiniz.Oyunlar ne zaman erişime açılacak acaba
Çok sürer miBelli değil, Being a DIK betadan çıktığı zaman diğer oyunlara da giriş yapabileceksiniz.
Bilmiyorum, oyundaki hatalara göre süreç uzayabilir veya kısalabilir; bu yüzden kesin bir şey söyleyemem.Çok sürer mi
Peki teşekkürler iyi akşamlarBilmiyorum, oyundaki hatalara göre süreç uzayabilir veya kısalabilir; bu yüzden kesin bir şey söyleyemem.
Rica ederim iyi akşamlarPeki teşekkürler iyi akşamlar
Oyun yıkılıyoEkli dosyayı görüntüle 785
GENEL BAKIŞ
Ana karakter, büyük bir şehire yeni taşınıp iş arayan ve yeni bir müzik grubu kurmayı isteyen birisidir. Yeni insanlar ve yeni fırsatlar, hepsi sizin elinizde.
Paylaşılan Tarih: 28.08.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.70
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.49 GB
Oyun Boyutu APK: 695 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3dcg, Male protagonist, Animated, Big ass, Big Tits, Handjob, Oral sex, Vaginal sex, Voyeurism, Titfuck, Milf, Creampie, Groping, Interracial, Anal sex, Teasing
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Become a Rockstar oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 786 Ekli dosyayı görüntüle 787 Ekli dosyayı görüntüle 788 Ekli dosyayı görüntüle 789 Ekli dosyayı görüntüle 790 Ekli dosyayı görüntüle 791 Ekli dosyayı görüntüle 792
Tüm oyunlarda şuanda erişim kapalı.Ya vip üyelik gereken oyunlari yazsanız da bizde gblarimizi ve vaktimizi boş yere harcamasak mi ?
Aralık ayında gelmesi planlanıyor.Güncelleme ne zaman gelicek haber varmı
Aralık gibi gelecekmiş.0.80 versiyonu kaç gündür %70 de takılı kaldı sabırsızlıkla bekliyorum.
Hayır hala açılmadı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Oyunlara erişim açıldı mı?
Hayır daha açılmadı.Oyunlara erişim açıldı mı?